Sider

søndag den 24. februar 2013

Y for Youtube.dk

Jeg er vild med You Tube :-) 

Det er simpelthen der sjoveste og mest utrolige man kan finde på You Tube. Vi har brugt mange stunder på at finde et eller andet på You Tube, og inden vi har ser os om, så er man pludselig på noget helt andet. På den måde har jeg oplevet mange sjove og fantastiske gensyn på You Tube :-)8 kommentarer:

 1. You Tube, er en god opfindelse. Ikke kun til sjov, hvis man har et problem med evt. hvordan man strikker lige den maske, eller hvordan man syr lige den søm, eller brug af overlocker og cowerlocker, ja selv der kan man bruge You Tube som opslagsværk - SKØNT

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og det tænkte jeg slet ikke på da jeg skrev mit indlæg, for jeg har da bestemt også brugt You Tube til at finde løsninger på ting jeg ikke lige selv kunne finde ud af eller for at få inspiration :-)

   Slet
 2. Vi bruger også youtube meget herhjemme :-)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er så mange muligheder med You Tube, både til det sjove og mere alvorlige :-)

   Slet
 3. Godt valg for Y! Det ene før noget helt andet med sig - det oplever jeg også! : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan være noget af en tids røver :-)

   Slet
 4. Uh, måske lyder jeg voldsom frelst, eller også har jeg ikke set lyset endnu, men jeg forsøger ihærdigt at holde mig på sikker afstand af youtube, med mindre jeg har noget specifikt jeg skal finde - ellers kunne jeg jo sidde der i dagevis ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan altså også være noget af en tidsrøver, da You Tube jo selv giver nye forslag, og dem kan man da også lige se... Har heldigvis ikke været fanget i dagevis endnu... ;-)))

   Slet

Kommentar er meget velkommen :-)