Sider

mandag den 11. februar 2013

K for Kokos

Vores planer i dag, i sommerhuset, var at vi skulle bage fastelavnsboller, da det jo er fastelavnsmandag. Jeg havde fundet en ny spændende opskrift hvor der skal kokosdrøm fra Odense Marcipan i som fyld, som vi ville afprøve. 


Men men, når man holder ferie og man tror man kan når 1000 ting, så når man sjældent en brøkdel af alt det man har sat sig for!! Så nu er planen at bage dem i morgen!!

Vi har så tilgengæld hygget, været på tur til Thisted og spillet ludo :-) 

4 kommentarer:

 1. Ja, vær i nuet! Du skal nok nå alt det der er vigtigt! : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er jo det :-) Vi har nu heller ikke taget det så tungt at vi endnu ikke har nået alt - vi når hvad vi når og Hovedsagen er at vi hygger :-)

   Slet
 2. Ha ha Sanne...det er jo netop dét der gør ferie ekstra gode, at man kan lave det man har lyst til, når man har lyst. Håber ikke du blev slået hjem for tit....det hader jeg i Ludo. Kh Helle ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Helle, det er bestemt det som gør en ferie god - vi har ingen forudbestemt planer, men tager dagene som de kommer... De går bare lidt for stærke!!!! Jo jo jeg er skam blevet slået hjem masser af gange, og den ene gang var lige lige ved at vinde, men endte så på sidste pladsen, øv øv ;-) Kh

   Slet

Kommentar er meget velkommen :-)