Sider

tirsdag den 1. januar 2013

Engle engle engle :-)

Håber I alle er kommet godt ind i det nye år. Herhjemme forgik aftenen stille og rolig, da vi alle tre ikke var på toppen. Men trods det, så havde vi en rigtig hyggelig nytårsaften :-)

Jeg slap heldigvis med skrækken i går, da der intet skete med min Mac, efter den fik et glas vand ned i tastaturet :-) 

Så i dag kan jeg vise mine nyeste engle frem. Fik lavet 9 engle, som dels blev brugt som julegaver og værtindegaver.

 Syntes selv at de blev meget søde og sjove. Alle englene er syet med blåt hår, som har været en ide jeg har leget med i over et år, da jeg havde dette fantastiske blå hørgarn liggende. Ideen i mit hoved var egentlig at det skulle være sølv engle med blåt hår, men sådan blev det ikke helt. Sølv stoffet fra stof og stil (fra forrige jul) var for stift at arbejde med, så det blev kun til den ene af dem.


 

Ideen til de nye engle kom fra et par små engle, som er en del af mit julepynt samt fra B for Bjørns DIY på dukke hoveder.

 Englene er ca 5 cm høj og har paphoved, og hessian vinger og glorie samt træperler som hænder.


Det gik egentlig meget hurtigt med at lave alle hovederne, da jeg først var kommet i gang, men det var også meget nemt at følge DIY'en. Så tak for den Anna.


Det kunne være jeg skulle lave min første DIY....4 kommentarer:

 1. Du har godt nok lavet mange ting her op til jul...flotte søde ting ;O) som har bragt glæde. God bedring til jer...her er der også sygdom i huset. Kh Helle

  SvarSlet
 2. Tak Helle :-) Det er på tredje år at jeg laver hjemmelavede gave, og da alle er vendt tilbage med begejstring så er det jo sjovt at finde på noget nyt hvert år :-) Vi er heldigvis ved at være på toppen, hvilket også er på tiden, da vi får "huset" fuld af gæster i morgen :-) Håber også at der er bedring hos jer :-) Kh Sanne

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare søde!
  Jeg har lige fundet min vej til din blog og meldt mig straks som fast læser hos dig.
  Kh Sabrina / brineh.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sabrina :-) Velkommen til min blog, håber du bliver glad for at følge mig :-) Kh Sanne

   Slet

Kommentar er meget velkommen :-)