Sider

lørdag den 19. januar 2013

Hynder

Jeg har i den sidste tid haft gang i at sy betræk, til nogle lege/træne hynder til Hjalte. 

Hjalte er endnu ikke kommet op på sine knæ, trods det at han træner hver aften når han kommer i seng! Han kryber rundt, og det er han tilgengæld også rigtig god og hurtig til. Og det specielt hvis en skabsdør eller en skuffe bliver åbnet. Ledninger kan også få den lille gut til at bevæge sig hurtigt hen over gulvet :-)

Problemet med at han stadig ikke kravler, er at han så endnu ikke har fået opbygget så meget styrke i maveregionen. Der vil det at komme op på knæene give ham rigtig meget. Han kan selv sidde, men kan ikke selv komme fra liggende til siddende, også her mangler han styrke i maven! Og det er her mine hynder kommer ind, for de kan hjælpe ham, for han er helt vild med at kravle over noget og blive liggende på sine knæ for at ligge højt og kigge, som for eksempel hen over os når vi ligge på gulvet sammen med ham. 

Så jeg tog en tur i Idea Skum, da de tit har stumper fra madrasser liggende i mange størrelser og højder, og jeg tog derfra med skumgummi til 7 hynder for 100 kr. Jeg havde i forvejen købt 2 kuber derude, da de skulle være rigtig gode til at rejse sig op af. 

Jeg er så nu i gang med at sy betræk, og jeg mangler endnu 5 styks, men de er kilppet, så det er bare at komme i gang :-)

 Stoffet er alt sammen bomuld af forskellige kvalitet, og er købt i enten STOF2000 eller Stof & Stil. De er alle syet i enten en brun/beige/grøn eller en brun/beige/blå kombination.

 Hjalte er allerede blevet dus med alle hynderne, og han elsker at kravler rundt på dem :-)

God lørdag til jer alle!

6 kommentarer:

 1. Man får også lyst til at lege i de flotte hynder, når du har lavet så fine betræk og stablet dem op. Håber det bliver sjovt at træne de mavemuskler ;O) Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det håber jeg også - han har heldigvis taget godt imod dem, og syntes at de er sjove at kravle over :-) Kh

   Slet
 2. Hvor er de fine. God ide. Og med sikkerhed noget han kan bruge og lege med selv når han bliver ældre:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det tænker jeg også - de vil altid kunne bruges :-) Da jeg holdte fødselsdag for et par uger siden, havde vi besøg af nogle ældre fætre og kusiner og de legede vældigt med dem :-)

   Slet
 3. Sikke en god idé Sanne. Og hvor er de blevet fine! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv :-) Er også selv godt tilfreds :-)

   Slet

Kommentar er meget velkommen :-)