Sider

lørdag den 12. januar 2013

Dejligt besøg

Hjalte og jeg har i dag haft besøg af mødregruppen. Vi var 6 mødre med 5 drenge og en enkelt pige, der lærte hinanden at kende tilbage i oktober 2011, og mødte derefter hver uge frem til sommerferien 2012, hvorefter vi aftaltes at mødes en gang i måneden. Dette har fungeret rigtig godt, selv om vi ikke altid er fuldtalligt. 

Vi valgte fra starten af, at skiftes til at mødes hos hinanden, og at den som ligger hjem til kun skal stå for kaffe og te, mens en anden har brød med. Dette kan kun anbefales da vi jo alle ved hvor stressende det kan være at få besøg. Da man jo gerne vil, at ens hjem ser pænt ud samtidig med, at man har noget lækkert at byde på og man samtidig står med et spædbarn som ikke altid ville, som vi ville. Så her er der kun et ting man skal have styr på!

I dag var det så vores tur til at ligge hjem til, og vi var 5 par i dag, og det var nået så hyggeligt. Der er blevet leget og snakket i et væk og inden vi så os om var det tid til at bryde op igen. Men inden vi skiltes i dag, blev vi enige om at tage et fælles billede af vores dejlige unger :-)

 Mega svært at få 5 1årige til at sidde stille og kigge ind i et kamara på en gang! (Det er da også meget svært at vide hvor man skal kigge hen, når der står 4 mødre med kameraer i hånden og alle vil have at de skulle kigge over på en) Hjalte syntes så slet ikke at han gad at sidde, så han lagde sig ned lige fra starten!!

Tak for et super hyggelig besøg piger :-)


4 kommentarer:

 1. Sikke fint besøg du har haft ;O) Sådan et billede er sjovt at have. Troede du skulle have piger på besøg og fejres...eller har jeg helt misforstået det. Kh Helle ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de billeder er guld værd :-) Og nej, du havde ikke misforstået noget, jeg havde også en flok dejlige piger til aftensmad i går - havde bare en fuld dag :-) Kh

   Slet
 2. Sikke et lækkert foto-minde :o) herlige unger!

  SvarSlet

Kommentar er meget velkommen :-)