Sider

onsdag den 23. januar 2013

Resultatet fra i går...

Så fik jeg kørt nederdelen igennem overlockeren :-)

Og resultatet blev okay, syntes ikke helt at den sorte baggrund på det blomstrede stof passer så godt til den sorte fløjl... den er lidt fiset i forhold til den dybe sorte! Men når musikken spiller, så går det jo nok!! Jeg kan faktisk godt lide det spil som det blomstrede stof giver til nederdelen!

Nederdelen har ynglings modellen, men den er syet efter et nyt mønster. Tænkte at jeg ville prøve noget nyt, selv om den jo faktisk kom til at minde meget om de øvrige...

En af forskellene er, at der i denne er en stor lommer. Jeg har valgt at sætte en knap i for at holde lommen ind til nederdelen. Prøvede at putte min Iphone i lommen og så hang den og slaskede... men knappen holder den pænt inde og så pynter den også på lommen!!

En anden forskel er, at det er en slå om nederdel, havde faktisk tænkt at jeg ville sy den ned langs de tre nederste klapper, da jeg ofte syntes at slå om nederdele står for meget åbent, men jeg havde faktisk ikke følelsen af, at den var åben da jeg fik den på! Så tror den får lov at forblive en slå om nederdel!

Og på! Den sidder rigtig godt, så det er jo super :-)

Hvorfor er det lige at man altid syntes at det der billede af en selv godt kunne have været meget bedre... ;-)6 kommentarer:

 1. Synes den er blevet rigtig rigtig fin. God løsning med knappen på lommen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv - jeg er også selv glad for den lomme, syntes ofte den mangles i nederdele!

   Slet
 2. Den er da blevet alletiders Sanne!!

  SvarSlet
 3. Den er da blevet rigtig fin, så er du klar til fest ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps - nu kan lørdag bare komme!! Eller det vil sige, at der lige er et par gaver som skal laves færdig, så godt det kun er torsdag - men det er vist typisk mig ;-)

   Slet

Kommentar er meget velkommen :-)