Sider

mandag den 14. januar 2013

Shopping

Så har jeg fået brugt det gavekort fra Miinto.dk jeg vandt i en Give Away hos Mette med bloggen Faster Mette, tilbage i november måned.

Jeg har købt denne fantastiske bluse fra Hjort...

 ... og denne fine vest fra Phister & Philina. Begge dele til Hjalte :-)

Derudover var jeg i Salling sammen med min søster i går, og der fandt jeg dette sæt sengetøj sat ned til 100 kr, så det måtte jeg eje! Sengetøjet er et voksen sæt, så tænker på at lave det om til et juniorsæt til Hjalte, og har endnu ingen planer om hvad det resterende stof skal bruge til, men det kommer nok :-)

God dag til jer alle!


4 kommentarer:

 1. Uh sikke nogle fine ting du har fået købt. Ham Hjalte er vel nok heldig :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ligesom om at når man får børn, så er det slut med at køre ret meget til en selv... Men ja. syntes også at det er nogle fine ting jeg fandt til Hjalte :-)

   Slet
 2. Flotte ting, du har fundet ;O) Tænkte om det overskydende stof med elefanter kunne bruges til et lille quiltet sengetæppe til Hjalte. Måske med en anden farve som bagside og kanter. Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle :-) Har faktisk tænkt at sengetøjet skal have en ensfarvet bagside, så det ikke bliver for meget med de elefanter, selv om jeg nu elsker elefanter :-) Kunne godt være en ide med et sengetæppe til Hjalte, selv om jeg nok ville bruge det stof jeg har med dinoer på i stedet :-) Kh

   Ps. tænker på det stof jeg brugte til nussekluden :-)

   Slet

Kommentar er meget velkommen :-)