Sider

fredag den 18. januar 2013

Et fårtræffelig fad...

En af de ting som min kæreste bragte ind i vores fælles hjem, er dette fantastisk fad som hans søster har lavet til ham. Den stod oprindeligt på hans kontor på uni, men jeg insisterede på at den skulle hjem og stå hos os. 

 
Faddet er en af Maries varemærker, og hver eneste er helt unik.

 
Så vidt jeg er orienteret, så var hendes inspiration til Tures fad, at han er den eneste vædder i et væld af får/studiner når han er på arbejde, og de vil alle have hans hjælp, så derfor har de omringet ham!

 
Vædderen har på et tidspunkt mistet sine horn, som Ture så har sat på igen med en limpistol! Må vist se om jeg ikke kan finde en lidt pænere løsning :-)

 
Fårene i Tures fad er ikke tilfældige, da han har et eller andet med får. Marie har også syet ham et par mega store puder!

 
Jeg har også selv bidraget til hans samling af får, da jeg på et tidspunkt faldt over disse små får. Dem kunne jeg ikke stå for, så de sidder nu på kanten af hans Mac!

Håber I alle "får" en god dag :-)

4 kommentarer:

 1. Hehe hvor herligt. Og sikke et skønt fad i øvrigt :o) Herhjemme er vi også glade for får, men det er primært de sorte af slagsen ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Er også helt vild med det fad :-) Det er noget sjovt noget, det med at være fascineret af et dyr - Ture søster har det giraffer, min lillesøster har det med køer, og jeg er da selv glad for elefanter, selv om jeg nu ikke har så mange ting med elefanter... :-)

   Slet
 2. Hvor er det fint, simpelthen så skønt med alle de "får i fad" :)

  Ha' en rigtig dejlig weekend :)

  Kh. Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, fadet er lidt fåret :-) Også god weekend til dig :-) Kh

   Slet

Kommentar er meget velkommen :-)