Sider

fredag den 4. januar 2013

Fødselsdag

Har brugt de sidste dage på at forberede min fødselsdag i går. Vi havde i aftes besøg af min kærestes familie, som kom til aftensmad. Det var en rigtig hyggelig aften :-)

 
Billedet af lagkagen er lånt fra Hjaltes fødselsdag, for jeg fik ikke lige bagt en lagkage til i går, med til gengæld fik mine gæster pandekager med is og jordbær :-)


 
Af min kærestes fætter fik jeg en meget ønsket bog, nemlig Tusindfryd dukker. Jeg syntes, at det er de fineste dukker som Wenche laver. Så glæder mig til, at jeg skal have gang i et dukke projekt. Har bare lige et par projekter som jeg skal have lavet først :-)

 Af min svigerinde og hendes kæreste fik jeg den italienske kogebog Sølvskeen. Kender den ikke, men glæder mig til at lærer den at kende. De kom også med den flotteste buket fra deres blomsterbutik :-)

 En fantastisk flot buket som nu står og pryder på mit spisebord :-)

Af min kæreste og hans forældre fik jeg bestik. 
Billedet er lånt af Gense, da min gave er købt på deres hjemmeside, men desværre endnu ikke er kommet med posten. 
Bestikket har jeg samlet på i omkring 10 år, men har dog ikke fået ret meget. Men mine svigerforældre har været rigtig gode til at give mig et sæt til jul og min fødselsdag de sidste par år. Og da min svigermor så sidste år tog ud for at købe det til mig i julegave, fik hun af vide, at det er ved at udgår... Øv øv!!! Men heldigvis så fandt jeg ud af at Gense har sat deres gaveæsker med bestikket ned, så fire sæt nu koster det sammen som et sæt kostede før, så nu har jeg fået en hel røvfuld bestik :-)

I morgen kommer min familie fra Vestjylland til fødselsdag. Fødselsdagsfesten deles med min lille nevø Malthe som bliver 2 år i morgen. 

Glæder mig :-)


5 kommentarer:

 1. Tillykke med fødselsdagen, kære Sanne! Sikke fine gaver og blomster du har fået, og kagen "skriger" på at blive smagt ;o)

  God fest og god weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Elena :-) Kagen var bestemt også god :-)

   Slet
 2. synes jeg kender den kage... og jeg var ikke med til Hjaltes fødselsdag ;-)
  Nyd både kage og gaver
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Den jeg havde med i sommerhuset havde pink marcipan, men ellers magen til denne fra Hjaltes fødselsdag :-)

   Slet
 3. Forsinket tillykke. Og sikke nogle lækre gaver du har fået. Glæder mig til at se de fine Sanne Dukker du skal have gang i ;o)

  SvarSlet

Kommentar er meget velkommen :-)