Sider

torsdag den 24. januar 2013

Voksen??

Dette indlæg er IKKE sponseret!!

Jeg husker, som barn, at jeg syntes det var så kedeligt at blive slæbt med til et tupperware party! Det eneste sjove, var når kassen med alle de små ting blev sendt rundt og vi måtte tage en ting!! Senere som teenager og ung pige, har jeg altid haft det sådan med Tupperware, at det bare er så voksent og lidt sat i bås!!

 Jeg var derfor i mange år, ejeren af en eneste tupperware ting, nemlig en appelsinskræller, taget i en kasse som barn!! Og jeg syntes jo faktisk, at den er super god!!

Den klassiske gule appelsinskræller - Skræller en appelsin på ingen tid!!

Så for et par år siden blev jeg introduceret til Tupperwares riskoger, og den måtte jeg da eje - så fik en veninde til at købe den til mig, for jeg skulle da ikke selv afsted til et party - og tror faktisk ikke jeg har kogt ris i en gryde siden den kom ind i hjemmet!!

 Så i søndag var jeg til mit 2. Tupperware party siden jeg var barn, og må da sige, at Tupperware damen kunne sælge sine produkter, jeg kunne med glæde have taget alt med hjem!! Jeg var taget med, fordi min kæreste og jeg i den sidste tid er blevet mere og mere trætte af vores IKEA bøtter, da de meget hurtig bliver skæve i lågene, og vi havde snakket om, hvad vi så skulle have i stedet! 

Og tilfældigt spiste vi aftensmad hos et vennepar i lørdags, og så siger min veninde, (sammen veninde som lokkede mig med til mit 1. party) om jeg ikke vil komme til Tupperware party søndag eftermiddag? Hun lokkede altså også med nybagte boller og pæretærte!! Vi snakkede om det og blev enige om, at det skulle jeg da, for nye bøtter fra Tupperware må da være sagen!!

Jeg hentede så min vare i aftes hos min veninde, hvor jeg så også lige hyggede med te og snak :-) Og sikke da en posefuld der var til mig, blev faktisk helt forskrækket, for havde jeg virkelig bestilt så meget?? Jeg som syntes at det er så voksent, at have Tupperware i skabe og skuffer?? Er jeg så nu selv blevet voksen?? Hvornår er man egentlig voksen??

 Riskogerne havde jeg i forvejen, men eller er her hvad jeg fik købt....

Så nu skal jeg jo til at tænke anderledes, for jeg er jo godt nok lige blevet 41 år, men jeg er da stadig en ung pige og slet ikke voksen... 

Så jeg må konkludere at unge også godt kan have skabe og skuffer fyldt med Tupperware:-)


7 kommentarer:

 1. Voksen " is a state of mind" og ikke en konstant!
  Voksen idag med tupperware bøtter
  Barn imorgen der skal passes på
  Teenager i weekenden med veninderne, grin og rødvin
  Kan da sagten lade sig gøre :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at høre, for jeg føler mig altså heller ikke spor voksen!!

   Slet
 2. Er ikke i tvivl om at Tupperware er kvalitet, og hvis jeg prøvede det, ville kunne mærke og se forskel på dét og så ting fra Ikea. Men jeg er og bliver klart en Ikea pige, for jeg interesserer mig ikke nok for bøtter og låg til, at det jeg vil investere så meget i det. Min mand ville elske det, men jeg vil hellere have noget, hvor man ikke ærgrer sig over, at alle lågene ikke kommer med hjem fra skole, hvis ungerne har en bøtte med. Jeg har ikke spor styr på sådan noget ;o)
  Jeg ved ikke hvornår man er voksen...eller om man nogensinde bliver det ;O)Når jeg skal være mor og opdrage sine børn, så er jeg helt sikkert voksen. Når jeg bare er mig selv, så er jeg "bare" Helle og bestemt ikke spor voksen ;O) Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også en IKEA pige, men blev bare så træt af igen igen at et låg var blevet skæv og bøtten bare var til at smide væk!! Jeg havde faktisk sværget på at jeg aldrig villa have tupperware, men det kan jo hurtig ændres...
   Jeg føler mig faktisk meget sjældent voksen :-) Kh

   Slet
 3. Vi er også MEGET glade for de billige plastikbøtter fra IKEA og mister man et låg eller to, så har vi et helt ekstralager kun med billige bøtter. Skulle man købe noget lignende i Imerco eller lignende, så ville det koste en formue! Vi er også meget glade for deres opbevaringsbokse (http://www.ikea.com/dk/da/catalog/categories/departments/secondary_storage/10550/) som vi bruger til alt lige fra vasketøj til brugte flasker opbevaring af sko mv.

  SvarSlet
  Svar
  1. De bokse har jeg også en hel del af og er rigtig glade for dem :-) Jeg har nu en god blanding af billige skåle og bøtter fra IKEA, Fakta og Bilka samt de dyre fra Tuppervare + vi har en stabel af Margrethe skål, så en godt blanding af lidt af hvert :-)

   Slet
  2. Tupperware er kvalitet og jeg elsker deres produkter, især da jeg fik nyt køkken, da alle tørvarer nu er puttet i opbevaringsbeholdere, så slut med melmider, klumpet faring og bløde kiks ;-) Især ventsmarten til grønsager er genial, gulerødder kan holde mindst 3 uger nu!! Super produkter og jeg er fri for at skifte ud pga. skæve låg, samtidig er det godt for miljøet, når der ikke bliver smidt dårlige bøtter ud efter jeg har fået Tupperware i huset.

   Slet

Kommentar er meget velkommen :-)