Sider

søndag den 20. januar 2013

Den læser jeg...

Jeg var så heldig at få en ny bog i fødselsdagsgave.


To af mine dejlige veninder, var gået sammen om at give mig en hyggekasse.
I kassen var der:
To forskellige slags te. Det er kun Hygge the'en jeg endnu har smagt og den var rigtig god. Glæder mig til at prøve Engle støv - bare titlen, siger at det må være en te for mig :-)

Og lidt godt til den søde tand - der var vist 5 poser slik og to slikkepinde... Har prøvesmagt et par poser :-)

Og et par lærke hyggesokker :-)

Og lidt til den sunde tand!!

En tøsefilm, som jeg endnu ikke har set - har lovet den ene af veninderne, at den står på film aften om ikke så længe :-)

Og sidst, men ikke mindst...
... så fik jeg også en bog :-) Bogen hovedperson er Anne Sophie Reventlow, som blev gift med Frederik den Fjerde i 1712 til venstre hånd, da han allerede var gift! Bogen handler om Anne Sophie sidste leveår, hvor hun beslutter at hun har sonet nok, og vil tilbage til det pulserende liv i København.

Ja, jeg er bidt af en gal historiker, også af uddannelse!! Så min historie interesse er ikke at fornægte. Jeg holder rigtig meget af at læse historiske romaner, og specielt om kvinder, der har haft en betydning for historien. Historiske romaner om kvinder har igennem mange år været et fast punkt på mine ønskesedler. Jeg har sjældent ønsket mig en bestemt bog, men elsker at bliver overrasket over det valg andre tager.

Mine veninders valg er helt i top. Maria Helleberg er nemlig en af min yndlings forfattere, hvilket jeg faktisk ikke tro de ved, og så ramte de tilmed en af hendes bøger jeg ikke allerede har på hylden :-)

Er kommet i gang med bogen, så der bliver hygget i sofaen... med blogger og bog :-)

4 kommentarer:

 1. Det var da en super gave. Når du skal læse er der både te og slik...og varme sokker. Håber bogen er god, der går jo mange seje kvinder forud for os ;O)) Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er simpelthen tænkt på det hele :-) Jeg har altid været fascineret af de seje kvinder, da de jo oftest er gået imod strømmen :-) God dag til dig :-) Kh

   Slet
 2. Godt med 2 så skønne veninder :-)

  SvarSlet

Kommentar er meget velkommen :-)