Sider

torsdag den 17. januar 2013

Jubiiii....

Så er symaskinen fundet frem igen efter mere end 14 dage i eksil!! Jeg bor i en lejlighed hvor jeg ikke har et syrum, så jeg min arbejdsplads er den ene enden af vores spisebord i køkkenalrummet, og så er man jo desværre engang i mellem nød til at rydde alt væk!!

Men nu er der ingen planlagte besøg før en gang midt i februar, så nu kan jeg igen have det hele fremme i et stykke tid :-) Har virkeligt savnet bare at kunne sætte mig og lave noget kreativt, men så har jeg tilgengæld fået købt materialer ind under udsalget! Jeg har købt en hel del lækkert stof, se her og her. Jeg har også været på perle udsalg, og fik fantastisk meget for pengene, men det må I se en anden gang, da jeg ikke får perlerne hjem før jeg har været i Holstebro igen. 

Men som lovet Elena i hendes indlæg om hendes arbejdsproces, så vil jeg nu vise hvordan mit køkken ser ud, når jeg er i gang :-)

 
Som sædvanlig er hele bordet indtaget :-)

 Symaskinen er tilbage på sin vanlige plads :-)

 Tror snart jeg skal have fundet en anden løsning til at mit sytråd. Dette er kun den ene kasse ud af to. Planen i kasserne er at sytråden skal stå op, så man kan se alle farverne, men lige så snart jeg har taget en rulle op, forsvinder ordenen i kassen!!

Min drøm er at få plads til sådan en sytrådsholder som Tina med bloggen Fantastisk sommerfugl har fået sin mand til at lave til sig. Min kæreste har faktisk lovet at lave en til mig, men jeg har desværre ikke nogle steder hvor den vil hænge optimalt :-(

God dag til jer alle!

6 kommentarer:

 1. Dejligt du har tid til at finde alle tingene frem igen. Efter to af vores børn er flyttet hjemmefra, har jeg (endelig) fået et syværelse. Godt nok deler jeg det med min mand, som også har et bord derinde til hans ting. Det er faktisk ret hyggeligt, når bare vi har hver vores ;O) og dejligt man ikke skal hele tiden skal rydde op. Den er super flot den holder til tråd. Kunne også godt tænke mig en noget lign. Den behøvede ikke være helt så stor, så meget tråd har jeg vist ikke ;O)...måske min svoger kunne lokkes..han er "træmand". God fornøjelse...jeg er også i gang. Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var hele fantastisk igen at komme i gang med noget kreativt :-) Har savnet det! Du må skrue charmen på, så kan du nok lokke din svoger - syntes faktisk Tinas mand for det til at ser ret nemt ud:-)

   Slet
 2. Hold da op sikke mange ting og kasser! Det er da helt rodet! hi hi :-D Men jeg kan godt se at du er i gang med noget kreativt ;-)
  Sytrådsholderen har jeg også set hos Anna på Laralil - hun har købt det på nettet, som jeg husker... Men det med plads på væggen - ja, kan være svært...
  Mit garn "vokser sig" på spisebordet og snart er der ingen plads til tallerkener :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har også set den hos Anna på Laralil, men hun skrev vist også at den på nettet kostede en bondegård... Men fine det er de, og så snart jeg har plads, kommer Ture på arbejde;-) Ja, der skal ikke meget til før det ser mega rodet ud, men jeg er ret godt til at få det ryddet til side til aftensmaden :-) Jeg er ikke så god til garn, men lidt har jeg da, men det kan være i en skuffe :-) Kh

   Slet
 3. Åhh ja, kan godt huske hvordan det var, før jeg fik indrettet mit kreahjørne ( som mere og mere er ved at udvikle sig til et kreaværelse!!) stoffet fylder ligesom mere og mere, hvorfor mon?? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg syntes faktisk også at det er som om det vokser på hylden... Det er da i hvertfald ikke fordi jeg hele tiden køber mere hi hi ;-) Glæder mig til den dag, hvor jeg får et kreahjørne, som ikke skal ryddes væk engang i mellem eller et kreaværelse:-)

   Slet

Kommentar er meget velkommen :-)