Sider

tirsdag den 22. januar 2013

Lidt nyt skal der til...

Jeg har i dag gang i at sy en nederdel til på lørdag, hvor jeg skal til tøsekomsammen i anledning af min søsters 40 års fødselsdag. 

Jeg syntes lige at der skulle lidt nyt til! Jeg har fundet et mønster i Alt om Håndarbejde - SY magasin 09/12. Mønstret har dog vist sig at være lidt mere omfangsrig end først antaget, så det har allerede tager mere tid i forventet!! 

 Nederdelen er klippet op i sort babyfløjl.

Jeg har valgt at sætte et blomstret forstykke på i højre side, for at give nederdelen lidt liv, i alt det sorte!

Så er jeg klar til at sy!! 
Så skal til at finde overlockeren frem. Og så går det formodentlig hurtigt fremad :-)


God dag til jer alle!

8 kommentarer:

 1. Ej hvor fedt Sanne. Den glæder jeg mit til at se :)
  Jeg klippede en kjole i går og læste så først bagefter at der skulle tillægges 1cm sømrum + oplæg forneden (flot Libbie), så jeg må være kreativ og HÅBER at den ikke bliver for lille til mig :)
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ofte det modsatte problem, da jeg klipper med alt for meget sømrum... det giver gerne en god omgang pil op!!Glæder mig til at se din kjole :-)
   kh Sanne

   Slet
 2. Det ser spændende ud. Glæder mig til at se resultatet med blomsterne i det sorte. Fortsat god fornøjelse! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv :-) Blev nogenlunde som ønsket - den sorte fløjl er bare meget mere sort end det med blomster, så... Men det går nok :-) Kh Sanne

   Slet
 3. Er det ikke om at holde styr på alle de baner, så de bliver syet rigtig sammen ;O)...sådan noget kunne jeg hurtigt få kludder i. Glæder mig til at se resultatet. Du bliver sikkert stang smart. Kh Helle ;O)

  SvarSlet
 4. Mærkeligt, jeg skrev her på din tråd i går, men kan ikke længere se det. Pia skrev også noget i én af mine tråde i går, og jeg kunne se det mailen, men ikke på bloggen. Nå, men så skriver jeg igen ;O)
  Det ser spændende ud. Der er mange baner at holde styr på og sådan noget, kunne virkelig gå galt for mig ;O) Du bliver garanteret stang smart og glæde mig til at se det færdige resultat. Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Fik lige et tip hos Liv, om at nogle gange ender kommentar i spam, så der fandt jeg din kommentar, så nu er de her begge :-)
   Ja der var mange baner at holde styr på, og mønstret havde også en fejl, så kom da lige til at svede lidt, men så lavede jeg selv det mønster del der manglede :-) Kh

   Slet
  2. Nå sådan...må lige kigge i min egen spam bakke, for jeg manglede jo også den kommentar fra Pia. Tak for tip ;O)
   Kh Helle

   Slet

Kommentar er meget velkommen :-)