Sider

tirsdag den 4. december 2012

Rå hygger :-)

Sidder i disse dage og hygge noget så meget, da jeg har gang i at sy en engle :-) Det er helt nostalgisk i det jeg ikke har syet en engel i snart 2 år!!


Englen er en del af en byttehandel, så tak til Helle for skubbet til at komme i gang igen :-)

9 kommentarer:

 1. Hvor spændende - jeg glæder mig bestemt til at se det færdige resultat :) Det ser rigtig lovende ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, tror også hun bliver noget specielt :-)

   Slet
 2. Ej Sanne, hvor jeg glæder mig til vi skal bytte. Jeg syer også på dukken til Hjalte. Men vi har ikke travlt, vel ;O))))) Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej nej, men nu jeg er i gang har jeg lidt svært ved at ligge hende fra mig :-) Og nu er det jo en engel, så jeg syntes jo også at du skal have hende mens der stadig er jul, for det er jo ikke alle som er som mig som kan finde på at have engle siddende hele året :-)

   Slet
 3. Du skal heller ikke være spor i tvivl, jeg glæder mig, og er også selv i gang med nussedukken. Jeg skriver til dig, når den er færdig, og så kan vi aftale nærmere. ;O) Altså hos os, kan engle godt sidde fremme hele året ;O) og de har også bestemte pladser. Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Min egen engel har faktisk to pladser, en nede og en oppe og hun skifter plads alt efter hvor jeg har lyst til at se på hende :-) Glæder mig også til at give Hjalte Nussedukken, og lige nu regner jeg med at det er en julegave :-) Men den kommentar skal du ikke tage som et pres, bare giv dig god tid, Hjalte kender ikke forskellen på om han får den d. 24 dec, 7. jan eller 13 marts... :-)

   Slet
  2. Den bliver snart færdig, jeg er i gang, så den er helt sikkert klar i god tid inden jul ;O)

   Slet
 4. Hov glemte lige skrive, at når man skriver svar på dine indlæg, skal man skrive koder, for at få det udgivet. Du kan fjerne de koder, ved at ændre i dine indstillinger (Design). Jeg har langt et linke til hvordan du kan komme af med dem. Så er det meget nemmere at lægge en kommentar hos dig.

  http://belladotte.blogspot.dk/2012/08/sadan-fjerne-du-dine-koder-pa-blogspot.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Så må vi se om det virker :-) Tak for at gav mig besked om det - har selv oplevet det et par gange, men ikke altid.

   Slet

Kommentar er meget velkommen :-)