Sider

tirsdag den 18. december 2012

Julesokker

Jeg har set rigtig mange fantastisk flotte julesokker her i blogland, og vil da også bidrage med "mine" til mængden :-)

Min søster og jeg syede julesokker til hendes tre børn for to år siden. Det var på det tidspunkt at jeg lige havde fået øje på Tildas univers og var i gang med mine første engle, så vi have en bunke Tilda bøger liggende. 

Julesokkerne er ikke taget direkte ud fra en af hendes ideer, men er stort inspireret af hendes mønstre :-)

 Julesokkerne er syet med foer, og både navne og figurer er påsat med kraftig dobbeltklæbende vliseline, som er beregnet til den slags projekter, som ikke umiddelbart skal vaskes. Derefter er der påsat farvede stjerne træknapper.


6 kommentarer:

 1. Nøøøj hvor er de søde!! Og igen (ligesom andre ting du syede) med navne på - meget praktisk, især når man har flere børn i huset!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Elena:-)Ja vi er glade for det med navn på, for det gør ting så personlige, og som du skriver det er så praktisk:-) Det var nok meget oplagt på julesokkerne, for vi havde selv som børn pakkekalender med navne på :-)

   Slet
 2. Altså, du og din søster er virkelig gode til at sy søde ting ;O) har Hjalte også fået en julesok ? Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle - vi gør da i hvert fald et forsøg :-) Nej Hjalte har endnu ikke en julesok, men det skal han da have :-) Derudover er Hjalte desværre så uheldig at have en mor, som eeeelsker at gå i gang med nye projekter, og så er det desværre så som så med at få dem afsluttet inden et nyt starter op, så jeg har rigtig mange ufærdige ting liggende til Hjalte... Stakkel ham, han vil altid være den sidste der får!!

   Slet
 3. Hvor er de bare kære! :)

  Ha' en rigtig dejlig dag :)

  SvarSlet

Kommentar er meget velkommen :-)