Sider

fredag den 7. december 2012

Garn

Da jeg i går var på shopping efter garn til Helles engels hår, faldt jeg også over dette lækre uldgarn som kan gå i vaskemaskinen. Så tænkte straks at Hjalte da bestemt står og mangler en fin vest, men nu melder alle mulighederne sig...

Jeg er ikke særlig godt til garn, men jeg har en mor, en søster, en svigermor og en fantastisk veninde som bare kan det der med at strikke, så skulle jeg lade en af dem gøre det, eller skal jeg selv kaste mig ud i projektet??

Uh tankerne er mange!! For et eller andet sted vil jeg jo også gerne selv, og jeg fik da også en meget nem opskrift med fra butikken, men den er jo også lidt kedelig, og den kunne jo blive så meget finere end mine evner rakker... bob bob...


What to do???

8 kommentarer:

 1. Flotte drengefarver! Og det er som oplagt at strikke en vest til din dejlige dreng - så bliver hans krop varmet i denne kulde. Synes at du skal overgive opgaven til mor eller andre mere erfarne i det, så du kan få tid til andre kreative ting ;o) Husk bare at vise resultatet her på blogen :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Skal nok vise resultatet frem om det så bliver mig eller en anden som ender med at strikke :-) Tror jeg vil gå på jagt på google efter en fed opskrift, og alt efter sværhedsgraden, vælge hvem der skal strikke :-) Går det godt med det nye job??

   Slet
  2. Jo tak, Sanne, det går godt på det nye arbejde :o)
   Har lige set din trappe på Tinas blog - det er fint gået! :o))

   Slet
 2. Super fine farver :) Spændende hvilken vest det ender med at blive!

  Ha' en dejlig weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, to gode farver til Hjalte :-) God weekend til dig :-)

   Slet
 3. Jeg tænkte også straks en vest til din lille dreng, de er så fine. Men en lækker hat evt et elefant hue til ham, vor også en idé Men glæder mig til at se hvad din mor får lavet. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorthe, ja nu må vi se hvad det bliver til :-) Og velkommen til min blog :-)

   Slet
 4. Du kommer bare med garnet, så strikker jeg gerne :-)
  Altså hvis det var mig du tænkte på :-)

  SvarSlet

Kommentar er meget velkommen :-)