Sider

torsdag den 6. december 2012

Hyggeligt besøg

Vi har i dag haft besøg af flere af børnene og deres mødre i vores Downs syndrom gruppe, og det var super hyggeligt som altid :-) 

Det er fantastisk at være en del af sådan en gruppe. Den støtte, forståelse og glæde der er i mellem os, når det gælder vores børns udvikling, følge sygdomme, træning, hjælp i forhold til hjælpemidler og de almindelige ting i hverdagen er helt uundværligt. Og det er utrolig spændende at følge børnene i deres udvikling og se hvor forskellige de er i alt ting. 

Vi venter alle spændte på at høre fra endnu en lille pige og hendes forældre, idet vi har fået besked om, at der for små 3 uger siden, kom endnu en lille ener til verden - og moderen har fået et mobil nummeret på en fra gruppen, så det bliver spændende om vi snart kan byde endnu et medlem i DS gruppen velkommen.

En af de andre mødre er frisør, og hun havde sagt ja til at give Hjalte hans allerførste hårklipning. Og han var bare super dygtig til at sidde stille og drejede sig ikke alt for meget for at se hvad Jane lavede bag ham. 

 Lidt afledning skulle der dog til :-)

 Så fin er han blevet med sin nye storedrengsfrisure :-)


Og i anledningen af besøget og julen havde jeg bagt julecookies med kokos og chokolade og juletræscupcake :-)

 


 Håber også at I har haft en dejlig dag :-)

7 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig dag, I må have haft.;O) Det er dejligt, når man kan mødes med andre, der har børn og interesser som én selv. Mødregrupper var først opfundet, da jeg nåede til mit tredje barn. En rigtig god opfindelse. Dejligt at kunne få sin første klipning hjemme i trygge rammer. ;O) Kh Helle ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er super dejlig at havde disse mødre at dele alle bekymringerne og glæderne med - vi har også en alm mødregruppe, og den bruger jeg i forhold til alt det som er alm børneemner, og det er super dejligt også at have et sted hvor Hjalte bare er en tumling :-) Tror også det var godt at klipningen forgik herhjemme - det hjalp vist til at nysgerrigheden ikke fik overtaget :-)

   Slet
 2. Ja, det forstår jeg godt. Det er vigtigt at mødes med nogle, der står i samme situation, som én selv, så man kan dele glæder og få støttet til de spørgsmål man har. Jeg lider selv af en sjælden sygdom, og ville ønske at vi havde et netværk og kunne mødes. Sammen kan man meget mere, og man har også brug for trygheden, og det at andre har de samme ting at slås med. Jeg skriver med nogle, der fejler det samme og det er virkelig guld værd.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil bestemt heller ikke undvære dem :-) Jeg har godt fornemmet, via din blog, at du havde en sygdom, og det er jeg da ret ked af at få bekræftet, men godt at du har nogle at snakke med om det :-) kh

   Slet
  2. Om man arbejder/er hjemme, syg/rask eller andet, så er det vigtigt at have en familie/netværk/kolleger der støtter en i hverdagen....og så klarer man sig. Når man står foran udfordringer, finder man rigtig ud af hvor vigtigt det er, og så er det godt når man selv kan være med til at skabe det netværk. ;O)

   Slet
 3. Åh, hvor hyggeligt - og super dejligt med sådan en gruppe :)

  Hvor er han blevet fin med sin nye frisure :)

  Ha' en skøn dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia :-) Hjalte er blevet så fræk at se på efter han er blevet klippet :-)

   Slet

Kommentar er meget velkommen :-)