Sider

lørdag den 17. november 2012

Termotøj

Min søn hører ikke til blandt de største, så da han skulle starte i vuggestue, skulle han også have termotøj. Jeg kunne ikke finde noget som sad godt på ham... det var simpelthen for stort!!!

Så jeg måtte selv sy ham et sæt. Jeg købte termofor og et lille stykke bævernylon i Stof og Stil. Jeg havde planer om at sy selve sættet i termoforet og så ville jeg forstærk rumpen og knæene med bævernylon. Men så købte min svigerinde et helt lager af stof og der var mega meget bævernylon, så sættet endte med at blive syet i hel bævernylon med termofor.

Mønsteret til bukserne er fra nummer 04/12 af symagasinet - alt om håndarbejde og mønsteret til  jakken er fra bogen Børnetøj 0-3 år af Hanne og Sofie Meedom.

Jeg valgte at bruge det koksgrå bævernylon jeg havde købt til at bryde det petroleumsblå bævernylon og så sætte jeg sort rib i ærmerne og en bukseelastik i bunden af jakken.

Hætten i jakken lavede jeg spids, syntes det er sødt når den "står" op når den er oppe.

 Bukserne er syet med velcro i stropperne i stedet for de oprindelige knapper, da bukserne kan reguleres en del mere. Yderlige har jeg lave kravleknæ i bukserne.

Jeg satte et lille stykke bukseelastik i lænden, så den slutter mere til kroppen end i det oprindelige mønster.
Det færdige sæt sammen :-)

Og sidst men ikke mindst, så viser Hjalte her glad sine nye termobukser frem :-)

6 kommentarer:

 1. Flot sæt du har syet. Godt mor selv kan, så søde Hjalte kan få varmt tøj....der passer ham. God weekend Kh Helle ;O)

  SvarSlet
 2. Tak Helle, og ja godt man selv kan :-) Håber du har haft en god weekend :-) kh

  SvarSlet
 3. Svar
  1. Jeps, og det passer ham helt perfekt :-) Tror jeg skal have syet et par overtræksbukser til hans vinterjakke :-)

   Slet
 4. Hold da op Sanne hvor er det et mega fedt sæt! Wauw du er dygtig :) og Hjalte hvor ser han skøn ud, en lækker unge du der har dig. Er drenge ikke bare vidunderlige?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa og velkommen til min blog :-) Tak for dine søde ord :-) Jo drenge er bare vindunderlige og ham er min bestemt super skøn :-)

   Slet

Kommentar er meget velkommen :-)