Sider

torsdag den 22. november 2012

Juleengle

Det bliver lige et hurtigt lille indlæg i dag, da jeg har en ked lille søn som sover ca 20 minutter og så vågner han grædende og er vågen igen i ca 1 time... Så det har allerede nu været en meget lang aften :-( Men lige nu sover han, og så vil jeg lige vise hvad jeg fandt i mine gemmer af billeder. For jeg fandt et billede af de to engle som jeg viste her lige før de blev pakket ind og blev til julegaver:-)... og jeg huskede rigtig at det var en rød julekjole som blev syet til den anden, men at jeg havde byttet om på dem, huskede jeg ikke :-)

4 kommentarer:

 1. Sikke nogle søde engle og var bestemt en god julegave! :o) Jeg ville også prøve at lave Tilda dukker, og det står på min to-do-liste... Men det er bare så spændende og dejligt at se andres Tildaer! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Elena - jeg er vild med Tilda, og har efterhånden brugt en del fra hendes bøger, har dog sjældent lavet det helt efter mønster, men bare ladet mig inspirer, og lavet mit eget :-) Hendes mønstre og vejledninger er lige til at gå til, så det er bare at komme i gang :-) Glæder mig til at se dine resultater :-)

   Slet
 2. Hvor er de flotte, dine engle. Helt specielt skønne.....;O) Jeg køber af og til en engel, hvis jeg finder én der er helt speciel. Så sætter jeg dem frem til jul, og de har helt faste pladser. Hvis Hjalte en dag skulle få brug for en Nussedukke, så kunne jeg måske sy én til ham, og du kunne sy en engel til mig...vi får se, hvad det kan føre til. God weekend ;O) Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle :-) Det er da et tilbud jeg ikke kan sige nej til - Hjalte vil da elske at få en Nussedukke og jeg syr gerne en engel til dig :-) Jeg har nye engle i støbeskeen, som jeg håber jeg når at gøre noget ved inden jul, men planen er noget sølv og blå... Og så er jeg ved at lave et indlæg mere om engle, så du kan jo selv vælge hvilken en du kunne tænke dig, når du har set dem alle :-) Kh og god weekend til dig :-)

   Slet

Kommentar er meget velkommen :-)