Sider

tirsdag den 20. november 2012

Julekugler

Jeg syntes, at jeg her i blogland, er stød en del på meninger om hvornår man skal pynte og hvor længe julepynt må hænge og om der i det hele taget er regler for den slags. 

Min mening er, at jeg ikke syntes at der er nogle regler :-) Det gælder vel bare om hvad man selv syntes og kan holde ud til at se på :-)

Jeg har for eksempel julekugler mm  hængende hele året rundt på mit trappegelænder. Det hele startede med at jeg var på loppemarked op til jul for tre år siden og fandt 16 glasjulekugler i grønne nuancer og forelskede mig i dem, så de kom med mig hjem. Så begyndte min kamp for et juletræ til dem, som jeg aldrig vandt!! Jeg kom da til at se på min trappe og tænkte, de kan da hænge der :-)

De blev hængt på og så ret ensomme ud!!! Så jeg var jo tvunget til at købe flere julekugler :-) Den første jul, var der ikke mange kugler på gelænderet, men nok en 10 stykker på hvert sektion. Den grønne farve blev blandet med guld, og kuglerne blev blandet med andre ting jeg fandt efter jul, hvor alt var sat ned til nærmest ingen penge. I dag er omkring 50 stykker pynt på hvert sektion.

Julekuglerne er aldrig blevet taget ned siden de kom op første gang, for da jeg stod og kiggede på dem og overvejede hvor jeg skulle starte med at tage dem ned, kom min kæreste op af trappen og sagde, at jeg da bare kunne lade dem hænge for det så faktisk ret hyggeligt ud, og jeg var hurtig til at tage ham på ordet :-)

Har nu en søn på 15 måneder, så nu er der en snak gående i huset, om hvad der skal ske med julekuglerne mm, da Hjalte er begyndt at interessere sig for dem, og de er jo ret skarpe hvis han får hevet dem ned og de går i stykker... Og kærestens bud er, at der skal hænges pixiglas op foran pynten, så de bliver jo nok hængende :-)
4 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå de flotte julekugler er oppe hele året. Det er jo en fantastisk flot udsmykning af trappen. Er det egentlig ikke en ret god idé din kæreste kom med...?? Den ville jeg nok selv "købe" Kh Helle ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle, og jo det er en god ide, og han har også fundet en hjemmeside hvor han kan få dem leveret i de mål der skal bruges :-)

   Slet
 2. Av, hvor hyggeligt og pynter trappen så meget! Synes at det er lige noget, der skal på Tina Dalbøges blog - tror at du skal prøve at skrive til hende og få lidt reklame! Og det mener jeg seriøst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Elena :-) Ville da være fedt med lidt reklame, skulle måske gøre som du forslår :-)

   Slet

Kommentar er meget velkommen :-)