Sider

Om mig

Mit navn er Sanne. Jeg bor i Aalborg sammen med min kæreste Ture og vores 1-årige søn Hjalte (Aug 2011), som kom til verden med en lille overraskelse, da han har Downs syndrom.

Jeg er i sin tid uddannet pædagog og har efterfølgende taget en cand. Mag i historie. Jeg ved det! En sjov kombination, men hvis drømmejobbet en dag skulle dukke op, så forestiller jeg mig, at det er som museumsinspektør med skoletjenesten som hovedopgave. Kunne være så fedt at være med til at inspirere børn til at interessere sig for fortiden.
Mine uddannelser er også med til at præge min kreative side, idet jeg interessere mig for historiske klædedragter, som også kan lugte lidt af rollespilsdragter og jeg har da også været aktør i et par middelalderarrangementer. Min historieinteresse har også været med til at navngive min blog, idet jeg er middelalderhistoriker, og på den tid hed kvindernes kreative værksted en fruerstue, og det var her de arbejde på deres klæder, udsmykning af både dem selv og deres hjem.

Jeg fik min første symaskine i 1997 af min far som en dele gave med min søster. Symaskinen var brugt, og kom fra en skole, og ja, det er da for resten stadig den jeg syr på. Har også lige fået en Overlocker, som bliver flittigt brugt. Så nu deler de, de mange sykilometer:-)

Jeg syntes, det er sjovt at lade mig inspirere, og se hvad der kommer ud af ideerne. Ofte kommer mine designs ud af en idé, som enten kan være noget, jeg har set eller et mønster fra et syblad. Men det kan også opstå ud af et behov, som jeg lige kan fikse via noget stof eller lignede.

Har syet rigtig meget forskelligt i mit liv, startende med håndsyet dukketøj til min Daisy dukke. Herefter er det blevet til tøj til mig selv, Hjalte og andre, sofacover og hynder, puder, reolcovers, foldemadressecovers, børnetøj, Bild’a’beartøj, dukketøj, babytæpper, sengetøj, engle, nisser, div. julepynt osv…. kunne jo blive ved og ved.

 Velkommen til min blog og du er altid velkommen til at ligge en kommentar:-)

- Sanne

4 kommentarer:

 1. Har faktisk været forbi dun blog før, før et par måneder siden vil jeg tro.
  Og selvom jeg synes mægtig godt om den, så forsvndt den for mig... Pist! Nu har jeg fundet den igen og denne gang har jeg meldt mig som fast læser, så bliver den nok ikke væk igen... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen til min blog :-) Dejlig at høre at du syntes godt om den og har lyst til at følge mig :-) Kh

   Slet
 2. Hej Sanne.
  Den første jeg syede til var faktisk også min daisy dukke! Det fik jeg mange timer til at gå med..
  Rikke/ Frk Fogh

  SvarSlet
 3. Hej Sanne

  Du deltog for nogen tid siden i en give away med nogle ugler på bloggen flesthverdage. Vinderen af den blå sendte aldrig en adresse, så hvis du er interesseret er den din.
  Bare lige smid en mail med din adresse.
  KH Susanne

  SvarSlet

Kommentar er meget velkommen :-)