Sider

tirsdag den 7. maj 2013

Jordbærtårn

Jeg har været i "haven" i dag :-)

Eller det vil sige jeg har ordnet vores jordbærtårn, som er det nærmeste vi kommer på en have!

Jeg fik jordbærtårnet sidste forår, og det har været i vinterhi i mine svigerforældres stald, for at jordbærplanterne ikke skulle få for meget frost.

Nu er tårnet hjemme igen og jeg har fået renset ud i døde blade og udkrudt, så nu står det flot og rent og klar til at få en masse sol og vand, så jeg har høste en masse jordbær fra mine 2. årige planter :-)


Jordbærtårnet er fra Plantorama og fås i flere farver. 

Og jeg har hørt at Lidl lige pt sælger en billigere model.


4 kommentarer:

 1. Det er godt nok en smart løsning ;O) Jeg har trækasser side om side, og det er dejligt med lidt grønt selvom man kun har en terrasse ;O) Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også rigtig glad for mit jordbærtårn :-) Vi har også en trækasse til planter, og Ture har da også de sidste år snakket meget om at han gerne vil have tomatplanter i kassen, og sidste år fik han da også købt et par planter, og de fik så lov til at så i deres købte potte i vores stue hele sommeren, så vi fik ingen tomater... Og nu snakker han så igen om tomatplanter, så det bliver spændende om vi får tomater i år :-)

   Slet
 2. Jeg har faktisk kigget på tårnet fra Plantorama, synes det er vildt smart - også selv om man har have og plads til jordbærbed, men pladsen er blevet inddraget til noget andet, og så kunne jeg jo placere et tårn et sted ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg syntes også tårnet er rigtig smart og tager ikke meget plads :-) Og så er den så fin at have stående i den lilla farve :-)

   Slet

Kommentar er meget velkommen :-)