Sider

fredag den 31. maj 2013

Circle Zip Earbud Pouch

Som så mange andre her i blogland, syntes jeg også at de små Circle Zip Earbud Pouch's er super søde, så jeg har nu prøvet at sy en :-)

Jeg har brugt den DIY som Binemor henviser til i hendes indlæg, og den er meget nem at gå til :-)

Syntes dog ikke at mit første forsøg blev hel rund, men øvelse gør jo mester, så mon ikke det lykkes i næste forsøg :-)

Jeg fravalgte at sy den rundt i den yderste kant, da jeg, trods afklip af filt i kanten, syntes den var noget tyk og det har min gamle symaskine det ikke godt med, og derfor bliver det sjældent pænt når jeg forsøger!

 Men trods det blev den meget fin :-)

Den er så i dag blevet givet væk som en forsinket fødselsdagsgave, og blev godt modtaget og beundret af en glad veninde :-)

8 kommentarer:

 1. Skønne farver ;O) hvad kommer man i den til. Ja, jeg spørger nok dumt, (undskyld, m ;O), og har ikke set sådan én før. Rigtig god weekend til dig. Kh ;O)

  SvarSlet
 2. Den oprindelige brug er vist høretelefoner til mobilen, men den kan også bruges til mange andre ting som en ekstra sut, mønter, sødtabeletter, og det er bare nogle af de ting som jeg har hørt folk mener denkan bruge til :-) Også god weekend til dig og dine :-) Kh

  SvarSlet
 3. Hvor er den blevet fin, sikke noget skønt stof.

  SvarSlet
 4. Hvor er den fin :)
  Synes jeg har set mange forskellige udgaver i blogland det sidste stykke tid - er det den nye "trend"? :)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sabrina:-) Ja man kan vist godt kaldes den nye trend i blogland :-)

   Slet
 5. Sikke nogle skønne farver, Sanne. Det bliver spændende om du sætter en produktion i gang. Jeg har tjekket DIY'en forleden dag og jeg afventer.... : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv :-) Skal da have syet nogle flere, men ved nu ikke om det ligefrem bliver til en produktion :-) Jeg har det egentlig med at fine på nye ideer, frem for altid at lave det samme :-) Men jeg skal da selv have en + jeg har et par veninder som jeg tænker også skal beriges med en :-)

   Slet

Kommentar er meget velkommen :-)