Sider

tirsdag den 21. maj 2013

Dukke lifte

Så kan jeg endelig afsløre hvad der gemte sig bag dette indlæg :-)

For i lørdags, var vi sammen med de dejlige damer, som skulle have to års fødselsdagsgaver.

Jeg havde på Stof  & Stils sidste VIP aften fundet noget rigtig tykt og billigt stof, som jeg bare ikke kunne lade ligge, så jeg købte et par meter af det. Hurtigt efter kom ideen om at sy dukke lifte af det, da det er rigtig tøset :-)

Her er så resultatet:


Dukke liftene blevet meget godt modtaget, og dukkerne Karl og Oda blev straks hentet :-)

  
 

Carmen og Ella legede længe med deres dukker og nye lifte, men var ikke helt interesseret i at dele med Hjalte, som ellers var noget så interesseret i hvad pigerne havde gang i :-)

8 kommentarer:

 1. De er godt nok rigtig fine ;O) Du finder altid på noget helt specielt, der virkelig glæder dem du giver det til ;O). Nu mangler du bare at sy to dukker til de flotte lifte. Der skal da ikke ligge dukker af plastik i dem, vel ? Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle :-) Jeg prøver i hvert fald at finde på noget som jeg mener passer til dem jeg skal give gave til :-) Jeg havde faktisk gang i dukker til dem i julegave, men jeg syntes jeg kommer lidt til kort når det gælder dukkehår, så tror jeg evt skal have et kursus eller lignende inden jeg igen kaster mig ud i dukker, men syntes ikke lige jeg har 1100 kr til et dukke kursus... Kh

   Slet
  2. Sanne du kan sagtens lave hår på dukkerne. Du hækler en lille hætte og sætter håret fast med en løkke med en hæklenål. Du siger bare til, så skal jeg nok fortælle mere om det.
   Kh

   Slet
  3. Det er også det jeg har gjort på de to dukker jeg har lavet, men de fik begge Tina Turner hår, frem for fin pigedukke hår... Så ved ikke lige hvad jeg gør forkert!! Så måske du kunne lave en lille DIY til mig? :-)

   Slet
 2. Du er altså virkelig ferm med den der symaskine Sanne. De er super flotte og jeg er fuld af beundring for alt det du tryller frem. Ærgerligt de ikke ville dele med Hjalte ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv :-) Heldigvis lod Hjalte sig ikke uden protest afvise, så han forsøgte gentagende gange :-)

   Slet
 3. Hvor er de gode - jeg prøvede selv for et halvt års tid siden, men synes ikke min dukkelift blev helt god, så nu har jeg droppet det ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line :-) Stoffet jeg har brugt er meget kraftigt (kan næsten stå af sig selv) og så har jeg også kraftig pladevat inden i, for ellers ville den ikke stå så stabil i siderne, men ellers tog de egentlig ikke så lang tid at sy :-)

   Slet

Kommentar er meget velkommen :-)