Sider

torsdag den 3. april 2014

Nye bukser og lidt ekstra rød :-)

Jeg har længe trægt til nye bukser, og da jeg så i sidste uge fandt et par lækre bukser som var på tilbud, så var det bare med at slå til :-)

Desværre er der bare det der med tilbud, at så er der heller ikke så mange valgmuligheder af størrelser og længder på benene...

Jeg er ikke så høj, med mine 161 cm og de der ekstra 10 cm jeg har ønsket mig i rigtig mange år, er ikke blevet opfyldt så er bukserne oftest alt alt for lange, men så er det godt at man selv kan gøre noget ved det problem :-)

Så frem kom symaskinen og så var det bare at komme i gang...

Jeg startede med at måle hvor meget der skulle tages af bukserne.
I dette tilfælde var det 5 cm, og da jeg gerne ville bevare den oplægning som allerede var på bukserne...

.... startede jeg med at klippede af 1 cm overfor denne oplægning.

 Derefter målede jeg 3 cm op og klippede det af buksebenet.

 Grundet til at det kun var 3 cm jeg klippede af, er at jeg jo skulle bruge de sidste 2 cm til at sy buksebenet og den afklippede oplægning sammen igen :-)

 Så blev buksebenet presset og så er det kun tæt på at man kan se at de er blevet lagt op.
Super skønt, så nu har jeg et par lækre bukser som både passer i livviden og i benlængden :-)


 Og så er det jo RØD uge, og jeg kunne jo også lige vise min røde ynglingsting frem. 

 Jeg er vild med min røde Holmegaard vase, og da min kæreste havde fødselsdag i går, kom min svigerinde med en super fin buket, så lige nu sidder jeg og nyder både vasen og buketten for enden af mit bord :-)

God dag til jer alle :-)

8 kommentarer:

 1. Det var godt nok en smart måde at lægge buskerne op på. Må indrømme at jeg aldrig lægge bukser op mere. Er selv 1,75 cm høj, så har ikke problemer med at de bliver for lange...tværtimod. Til gengæld mangler jeg stadig at få lagt de hvide gardiner i stuen op. De hænger fint med knappenåle i, men nu er det over et år siden vi flyttede ind, så må vist snart i gang. Det er ved at være helt pinligt ;O))

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh Gardiner... se det var også et projekt som kunne komme til at hænge længe med nåle i hos mig :-) Jeg havde kreaaften med min svigerinde i aftes, og frem fra gemmerne fandt jeg en pose med meget dårlig samvittighed i... Hjaltes babytæppe... den har ligget næste færdig i den pose i 2 1/2 år... Så nu skal det være, den skal syes færdig - det er jo det der med at skomagernes søn er den der sidste får nye sko :-) Så vi må lave en aftale, jeg får syet babytæppet færdig og du får lagt dine gardiner op inden vi går i gang med nye projekter :-) Kh

   Slet
 2. haha sad lige og læste dit indlæg og kom sådan til at småklukke for jeg har jo præcis samme problem OG løser det på samme måde som dig. Jeg synes ofte at der er så mange detaljer der smutter hvis bare jeg klipper det overskydende af og så folder kanten.. Derfor bruger jeg tit din metode og når først bukserne er vasket et par gange kan man slet ikke se det.. ønsker dig en dejlig dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er godt at der findes den slags smarte løsninger for os lave mennesker :-) Knus

   Slet
 3. Smart. Jeg har hørt om at man kan gøre det med oplægningen, men aldrig helt troet på at det bliver pænt. Nu er jeg overbevist Sanne. Det gør jeg næste gang - jeg er nemlig også hele 160 altså 1 mindre ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så nem en løsning, og ja det bliver faktisk pænt :-) Du må bare i gang :-) Kh

   Slet

Kommentar er meget velkommen :-)