Sider

fredag den 25. april 2014

GRØN

Så er grøn ugen næsten gået, så jeg må da vist heller få skrevet mit grønne indlæg :-)

 Grøn er en af mine ynglings farver, og jeg har en masse i mit hjem som er grøn, men lige nu syntes jeg at den grønne farver mest af alt symbolisere foråret :-)

Og dermed også at tage i Plantorama og købe krydderurter, for det har jeg talt om de sidste mange år, at jeg gerne ville have i krukker uden for min dør, men det er bare aldrig blevet til noget. 

Så da vi i mandag tog derud for at købe nye jordbærplanter, jeg glemte at vande de gamle, da solen kom frem, så desværre kan jeg ikke tage aflægger, faldt jeg straks over krydderurterne og fik både en timian og en rosmarin med hjem :-)
 

Og fluks kom de i mine krukker :-)
 
Jeg har allerede brugt af dem, så det er jo bare helt fantastisk :-)

Ja ja, igen kom regnbue indlægget til at handle om noget spiseligt... men derfor skal der jo stadig være et strejf af noget  grønt krea...


Hvilket bliver med en kæmpe indrømmelse...

Jeg påbegyndte et babytæppe til Hjalte da han var få måneder gammel, og jeg er desværre aldrig blevet færdig med tæppet, men det er nu blevet fundet frem og jeg har besluttet at jeg ikke må starte op på nye projekter før tæppet er færdig!!

  
Jeg havde faktisk håbet, at jeg havde nået at blive færdig, så jeg kunne vise det frem her i grøn uge, men desværre...

Så det kan ikke blive til mere end et lille pip...Og i anledningen af at det er fredag, for I da også lige en "grøn" Hjalte til hest :-)

 
Det er nemlig Hjaltes faste ridedag og han eeeeeelsker det :-)

Rigtig godt weekend til jer alle i blogland :-)


8 kommentarer:

 1. Skønt med friske krydderurter,lige til at bruge:0)
  Tæppet ser nu også fint ud,glæder mig til at se det,når du er færdig.
  --En glad lille dreng til hest,hvor dejligt:0)
  Håber også I får en skøn weekend.
  Kh Laila

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er slet ikke vant til friske krydderurter, med undtagelsen af basilikum, så jeg skal stadig huske at de står lige uden for min dør :-) Men ja, glæder mig til at f+give mit mad et pift at krydderurter :-) Kh

   Slet
 2. Sikke et fantastisk tæppe. Gad vide hvad der har holdt dig tilbage - for det er da genialt! Og den altid lækre Hjalte - denne gang i grøn :o)
  ps. krydderurter ved jeg ikke hvad er - er det vigtigt?! (spørger hende der kommer i køkkenet for at se om der er kage i køleren).

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hvad har lige holdt mig tilbage... nok bare det at jeg lige skulle have lavet et nyt projekt og så kunne tæppet jo godt vente, og så tog et projekt det næste. Og så blev det nok glemt lidt og har så ligget som en meget dårlig samvittighed, men nu skal det være :-) Tæppet skal nu syes færdig, så Hjalte kan lege med det :-)
   Uh det ville da være super skøn hvis jeg kunne nøjes med at gå i køkkenet for at kigge efter kage, men ham jeg har fundet er ikke så dus med et køkken, så her er aftalen at jeg laver maden og han ryddet op efter mig :-) Men nej, det er ikke så vigtig at vide hvad krydderurter er :-) Kh

   Slet
 3. Grønt er jo godt for øjnene og for alt muligt andet... Se hvad krydderurter gør godt for på mit grønne indlæg.

  Og så vil jeg bare komplimentere dig for det store arbejde du laver med tæppet, alle de applikationer tager bare lang tid at få fine! Det bliver superflot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan godt se at det er mange muligheder i at bruge krydderurter :-) Takker, jeg ved ikke lige hvorfor jeg er gået død i det tæppe et par gange, for det er jo ikke det første jeg har syet... men nu skal det til at være færdig :-)

   Slet
 4. Hvor ser Hjalte stolt og glad ud til hest i GRØN jakke ;O) Jeg elsker også farven grøn, og har den på en eller anden måde i alle vores rum. Super flot tæppe du er i gang med.Glæder mig til at se det helt færdigt. Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har bestemt også en dreng som er rigtig glad for sine fredage, og som er helt med på tegnet for ridning :-) Må se om jeg ikke kan få tæppet færdig i løbet af ugen :-) Kh

   Slet

Kommentar er meget velkommen :-)