Sider

søndag den 2. marts 2014

Status på weekenden og fastelavnskostumet

Tingene sker ikke altid lige som de er planlagt, og det fik vi da bestemt at mærke i denne weekend!

Startende med at min svigerinde meldte afbud på grund af sygdom i torsdags, og Hjalte havde feber, så jeg kom ikke til at sy, så planen var at jeg skulle have sydag lørdag, og jeg glædede mig rigtig meget til at fået syet pindsvinskostumet til Hjalte.

Desværre toppede Hjaltes feber så natten til lørdag, og han havde stadig over 40 i feber lørdag morgen, så i stedet for at sy endte vi hos vagtlægen.

Derfra blev vi så videresendt til børnemodtagelsen, hvor de indlagde os....

Hjalte har fået sig en forkølelsesvirus som er lidt det samme som en lungebetændelse, dog med den forskel at man ikke kan behandler det med medicin, så han skal selv komme sig igen.

Heldigvis blev vi udskrevet igen i dag, men Hjaltes kostume ligger stadig klar til at blive klippet og der er fastelavnsfest i vuggestuen i morgen... 

Men selv om kostumet lå klar, så ville det ikke blive brugt i morgen, da Hjalte ikke skal andet end at hygge og komme sig herhjemme de næste mange dage!

Så nu er spørgsmålet jo bare, om kostumet skal syes eller om jeg skal finde på noget andet af stoffet... ???


14 kommentarer:

 1. Nå stakkels lille Hjalte. Håber snart han er helt ovenpå igen, det er hårdt når ens børn er så syge. Rigtig god bedring med ham, og håber I, trods alt, for nogle hyggelige dage hjemme, så han kan komme sig. Kh og kram Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle :-) Det har været en ret hård dag, men Hjalte er heldigvis god tilsat få hostet igennem og det er det store skridt til at komme sig :-) kh

   Slet
 2. Hvor træls med sygdommen. Kan forestille mig at det også er nervepirrende når ens barn er syg. Jeg har altid svært med det, hat alt for mange bekymrende tanker i hovedet. Rigtig god bedring til ham!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er aldrig rart når ens børn er syge, og jeg havde det bestemt ikke godt med at fik over 40 i feber. Tak :-)

   Slet
 3. Nåå stakkels Hjalte. Åhh man får helt ondt i hjertet når de små pus er syge. Håber han kommer sig hurtigt. Jeg syntes kostumet skal gøres færdig. Men jeg har også en tøs som elsker at klæde sig ud - fastelavn eller ej.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er ikke rart når børn bliver syge. Hjalte er endnu ikke der hvor det med at klæde sig ud siger ham noget, og jeg tror heller ikke han når der til mens han ville kunne passe dragten... Det er jo nok mere moderens lyst end det er Hjaltes... :-)

   Slet
 4. Bette mand, stakkels ham. Håber han kommer sig rigtig hurtigt.
  Jeg ville lave kostumet færdig, og lade ham lege med det når han har lyst - udklædning er altid sjovt.
  Rigtig god bedring med ham

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ketty :-) Hjalte kan stadig ikke den slags lege, så tror dragten ville være for lille, når den dag kommer og så er han forhåbentlig ikke længere kravlende med gående og så er det måske der jeg i stedet skal sy noget fedt udklædningstøj til ham :-)

   Slet
 5. God bedring med lille Hjalte. Håber at han snart er frisk igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv :-) Det håber jeg også, for det er ret hånd at han kun vil være i mine arme og sove oven på mig...

   Slet
 6. Uh, hvor ærgeligt - rigtig god bedring med ham!

  - Anne

  SvarSlet

Kommentar er meget velkommen :-)