Sider

lørdag den 8. marts 2014

Babytæppet

Så er babytæppet syet færdig :-)

 
Det måler ca 95x95 cm

 
Kanten er overlocket med lilla tråd og jeg huskede sørme at få mit "navn" på :-)

Bagsiden er af fleece og der er et lag pladevat imellem for og bag stykker.

Babytæppet er allerede givet væk, for vi har i dag haft besøg af den yndigst DS pige på knap en måned og hendes mor. Tæppet er til Cilja at hygge og lege på :-)

God weekend til jer alle :-)

9 kommentarer:

 1. Hvor er det et fint og piget tæppe:-)
  Smart at overlocke i stedet for at sy en kant på!

  SvarSlet
 2. Hvor er det da blevet fint Sanne. Virkelig lækkert med farverne! :o)

  SvarSlet
 3. Smukke farver du har sat sammen ;O) Det må virkelig have bragt lykke.
  Kh Helle

  SvarSlet
 4. Hvor er det blevet flot :-)

  SvarSlet
 5. Hvor ser det bare lækkert ud!!!

  SvarSlet
 6. Yay, hvor er det bare sødt! Skønne farver! :-) Hvor 'stift'/tykt bliver det egentlig, når du har fleece OG pladevat inden i også som mellemfor? Sidste patchworktæppe jeg lavede havde kun fleece på som bagside og intet mellemfor. Jeg synes, at det var ret tykt og vamset...(jeg er altid interesseret i, hvordan andre laver deres tæppe og hvad de 'fylder ud med' :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lilly :-) Jeg har syet et blåt/brunt babytæppe, hvor der kun var fleece bagpå, og det syntes jeg blev for tyndt, da jeg havde tænkt den kunne bruges som legetæppe, så derfor kom jeg et lags pladevat i dette tæppe, og ja det blev lidt tykkere, men ikke meget, men jeg syntes at den blev mere legetæppe af det :-)

   Slet
  2. Jeg takker for tippet og yderligere info :-) Det er netop et legetæppe til min nye lille niece, jeg har gang i...så måske jeg burde sætte fleece på bagsiden i tillæg til det mellemste lag pladevat! ;-)

   Slet
  3. Var så lidt - håber du kunne bruge min info :-) Normalt når jeg syer legetæpper, bruger jeg ensfarvet bomuld på bagsiden og lægger 2 lags pladevat i (fra Stof & Stil) og det syntes jeg giver den rette tykkelse. Derfor syntes jeg også at det hjalp at komme et lags pladevat i :-)

   Slet

Kommentar er meget velkommen :-)