Sider

onsdag den 8. januar 2014

Jul & fødselsdag

Jeg har fødselsdag 9 dage efter juleaften, og som barn hadet jeg det! Specielt når der på julegaverne også stod tillykke med fødselsdagen, da jeg jo så godt vidste at det betød små gaver til min fødselsdag.

Men med årene, har jeg også fundet ud af at det kan være fordele ved det, da man jo kan ønske sig større gaver :-)

Da jeg blev 40 år ønskede jeg mig en røremaskine, hvilket jeg fik af min familie, da jeg året før havde fået små julegaver.

Nu har jeg så igen en af de store ønsker... nemlig en symaskine :-)

Så alle mine ønsker er i år (og sidste år til jul) gået med at ønske mig penge.
Det var faktisk en veninde som kom med forslaget til mig, da jeg udtrykte mit ønske om en ny symaskine.

Den jeg har, er en dele maskine jeg fik i 1997, sammen med min søster. Den kom fra en skole, hvor den havde stået i håndarbejdslokalet.

Jeg har været meget glad for min symaskine, men den er ved at være godt slidt og jeg ønsker efterhånden at den kan lidt mere... :-)

Og det er da også blevet til lidt penge, hen over julen og i starten af januar, så jeg skal snart på symaskine jagt, er dog spændt på om det bliver i 2014 at jeg får mit ønske opfyldt, eller om det først bliver efter næste jul og fødselsdag, da jeg ikke bare vil købe en maskine for at få en ny, men jeg vil have den rigtige :-)

Så har I nogle anbefalinger til en ny maskine, så er de meget velkommen :-)

Jeg fik nu også andre ting i gave end penge...

Jeg fik blandt andet et rigtig fin hue/halstørklæde sæt.

 Og 12 dessert/børne skeer til vores bestik.

Derudover fik jeg blandt andet en kogebog, te og chokolade og et spil :-)


12 kommentarer:

 1. Tillykke med fødselsdagen Sanne ;O) Åh det bliver da dejligt, hvis du får dit ønske opfyldt med en ny symaskine. Jeg købte mine symaskiner ved Kjærgaard Symaskiner i Hjørring. Jeg ringede, blev super vejledt og fik et super tilbud og fik symaskinen med posten to dage efter. Jeg blev selv anbefalet at købe symaskinen der, og har siden givet det videre til andre, som så også er endt med et super tilbud...og vejledning. Hvis maskinen går i stykker, sender man den derop, og et par dage efter er den retur igen. De har en rigtig god service. Held og lykke med jagten. Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kender godt Kjærgaard Symaskiner, da de har en lille filial i Aalborg, hvor jeg købte min overlooker :-) Så det er med stor sandsynlighed at jeg vender tilbage dertil :-) Hvilket mærke købte du?

   Slet
 2. Stort tillykke med fødselsdagen :-) håber du har haft (eller har?) en dejlig dag.
  Jeg har købt en Husqvarna, og er så glad for den - havde samme mærke før, men vil gerne anbefale sådan en til dig. Den kan findes på udsalg til en god pris, men er selvfølgelig stadig dyr - uddyber gerne :-)
  Men jeg synes du skal tage rundt og kigge, og få lov at prøve forskellige maskiner i butikkerne - det kan man de fleste steder.
  Glæder mig til at høre, hvad du finder og hvornår :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ketty, jeg er blevet fejret et par gange efterhånden og det har været så hyggeligt hver gang :-) Min søster har en Husqvarna, som hun også anbefaler rigtig varmt. Ja, god ide med at tage rundt og prøve lidt forskelligt - det vil jeg gøre :-) Kh

   Slet
 3. Jeg købte en pfaff i december hos Kjærgaard, og kan varmt anbefale begge dele :) og stort tillykke med dagen. Kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia :-) Ja jeg har over tænkt på en Pfaff, har læst rundt om i blogland, at mange har det mærke og er glade for det :-) Så er bestemt en mulighed :-)

   Slet
 4. Tillykke med dagen :) jeg er også både pfaff og Kjærgaard tilhænger 😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Dejligt at så mange er glade for Kjærgaard, har også selv kun haft gode oplevelser der :-)

   Slet
 5. Tillykke med fødselsdagen,håber du havde en dejlig dag og at du er "klar" til en ny symaskine.(jeg sparre stadigvæk sammen til en på samme måde som dig,men ved heller ikke rigtig hvilken jeg skal købe,såååå jeg "suger" lige nogle gode råd her hos dig,håber det er ok;0)
  kh Laila.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Laila :-) Du er så velkommen til at suge gode råd til dig :-) Jeg fik sparret et par tusind sammen, og så har jeg en mand som har lovet et tilskud også, så håber det bliver nok til en ny maskine engang i foråret :-) Fortsat god indsamling til dig :-) Kh

   Slet
 6. tillykke med forleden :-) ja jeg har også kig på en ny- den jeg har fylder 25 år lige om lidt- den er fra foråret 1989 :-)- det kunne være hyggeligt med en fælles tur til Hjørring eller lignende ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kunne da være rigtig hyggeligt :-) Det må vi arbejde på :-)

   Slet

Kommentar er meget velkommen :-)