Sider

lørdag den 11. januar 2014

Hyggelig dag i DS-gruppen :-)

Vi brugte årets første lørdag på at mødes med børn og forældre i vores Downs gruppe.

Der var to hold forældre som stod for dagen, og vi mødtes kl 10 til rundstykker, og de sidste tog først fra stedet igen kl. lidt i 17 - så en lang skøn dag i det hyggeligste selskab :-)

En af forældrene arbejder på en skole, hvor vi havde fået lov til at være, da vi jo kan være ret mange hvis vi alle kommer, da vores grupper består af 7 fantastiske unger med forældre og søskende:-)

 Skolen var helt fin til formålet. Vi havde base i et stort klasselokale, og efter rundstykker gik vi ned i skolens gymnastiksal, hvor det blev til det lidt mere vilde leg :-)

Vores børn har kun en aldres spredning på halvanden år fra den yngste til den ældste, så vi har altid meget at snakke om når vi mødes, for der er altid nogen som lige har været noget igennem, som andre kan bidrage af :-)

Der er noget helt fantastisk ved at vores børn nu er ved at være i den alder, hvor de rigtig ser hinanden an, og kan begynder at lege med hinanden. Jeg er slet ikke i tvivl om at de vil få en masse ud af hinanden som årene vil år.

Her er lidt billeder fra vores skønne dag:


Tak for en super skøn dag :-)2 kommentarer:

  1. Hvor er det dejligt at I kan mødes i grupper. Tænker også at mange andre med jævnaldrende børn kunne have glæde af det. Der er så mange der er usikre på opdragelse i dag, og som står helt alene med det. Mødregrupper er tit kun for mødre og de små og stopper mange gange,når man begynder på arbejde. Skønne billeder du har taget, man kan helt fornemme hyggen.
    Rigtig god weekend til jer. Kh Helle

    SvarSlet
  2. det ser ud til at have været en rigtig hyggelig dag for alle :-)
    Kh Christina

    SvarSlet

Kommentar er meget velkommen :-)