Sider

tirsdag den 29. oktober 2013

Kreative dage #2


Som alle vist skrev til mig, så menter ingen, at jeg ville blive skuffet, når jeg drog på krea messe i Fredericia og det gjorde jeg bestemt heller ikke!!

Jeg havde den meste fantastiske dag :-)


Vi var 5 tøser fra kreakubben på tur fra det nordjyske, og vi blev hurtigt enige om ikke at følges ad rundt i standende, men aftalte tidspunkter for at mødes og spise frokost og igen for at drikke kaffe og spise kage.

Dette var bestemt en god ide, for selv om vi alle går meget op i krea, så har vi mange forskellige interesser, og da vi kun have en dag til at besøge messen i, så kunne man koncentrer sig 100 % om ens egen interesse :-)

 Der var rigtig mange mennesker der besøgte messen om lørdagen.

 Der var sørme også kendte fra TV!

 Quilling var noget af det der var godt repræsenteret på messen.

 Jeg fik også tid til at få hilst på et par andre blogger, blandt andet Heidi og Lene. 

Heidi med bloggen Mig og Maya, havde sin egen stand på messen, med alle hendes fantastiske dukker, hæklerier og andet godt :-)

Lene med bloggen Filihunkat, som på messen havde slået sig sammen med Strikkebogen.dk.

Også så jeg denne fantastiske 2cv som fik mig til at tænke på om min lille bil mon fryser om vinteren ;-)

Alt i alt en helt fantastik messe, som billederne overhovedet ikke lever op til, da jeg var meget mere optaget af alt det jeg så og fik inspiration af end at tage billeder :-)

Håber I andre som besøgt messen i weekenden har haft en lige så stor oplevelse som jeg og er blevet inspireret til en masse nye krea projekter :-)

3 kommentarer:

 1. Dejligt du kunne lide messen, Sanne. Der var godt nok mange mennesker, men jeg var også så heldig at få hilst på Lene.
  Kh Helle

  SvarSlet
 2. Wow Sanne. Det lyder som en rigtig god oplevelse. Og sikke da en fineste 2CV. Måske man skulle overveje en til bilen her til vinter?!

  SvarSlet
 3. Spændende at læse om og se billeder fra messen. Skulle jeg måske alligevel tage derud i weekenden? ;) Jeg mangler vist sådan en kreaklub, så er det sjovere med mange ting ;)

  SvarSlet

Kommentar er meget velkommen :-)