Sider

fredag den 25. oktober 2013

Kreative dage

Uhh jeg glæder mig til i morgen, hvor turen går til Fredericia, til Kreative dage


(Billedet er lånt via google)

Dette bliver mit første besøg på messen, så jeg har rigtig svært ved at forstille mig hvad der venter mig... 

Men jeg var til krea messe i Aalborg for et par weekender siden, og det var desværre en stor skuffelse, så jeg håber denne gang at jeg går hjem helt og aldeles overvældende og med masser af inspiration :-)

Skal du også besøge messen??

7 kommentarer:

 1. Tror helt sikkert ikke du bliver skuffet Sanne. Har været på den messe hver gang, og det bugner med udstillinger og der er masser af mennesker. Håber du bliver inspirere. Kh Helle

  SvarSlet
 2. Det bliver spændende hvad du vil synes om det. Jeg var til det sidste år, så i år gider jeg ikke. Jeg var ikke direkte skuffet, for jeg havde ingen forventninger. Men tænkte - var det bare det? Synes at spænding bliver pustet op alt for meget... God tur må du alligevel have! :)

  SvarSlet
 3. Det bliver en dejlig tur, husk en masse penge. Jeg var der sidste år, springer et år over fordi det er dyrt at komme dertil fra København. Vi var 10 afsted og de fleste var ret begejstrede ;-)

  SvarSlet
 4. Rigtig god fornøjelse Sanne. Håber du får en rigtig god oplevelse og glæder mig til at høre om det. Jeg skal ikke selv afsted og har heller ikke været det tidligere. Så jeg suger gerne din erfaring til mig! : )

  SvarSlet
 5. Jeg skal også afsted imorgen for allerførste gang og jeg glæder mig og har nok meget høje forventninger fra alle blogindlæggende fra sidste år. Så jeg er spændt - meget spændt :-)

  SvarSlet
 6. Jeg var der i dag... Hvor der heldigvis ikke var helt så mange mennesker som der normalt er om lørdagen :0)

  SvarSlet
 7. Glæd dig. Var der idag. Ser frem til det hvert år. Der er masser af inspiration og lækre sager.

  SvarSlet

Kommentar er meget velkommen :-)