Sider

onsdag den 26. juni 2013

De sidste 14 dage i billeder

Dagene har det med at løbe fra mig for tiden, og det har gået en del ud over bloggen og det kreative. Men her er lige de sidste 14 dage i billeder :-)

Forrige weekend (lørdag) startede med familiedag på min mor side, hvor vi var en halv hundrede mennesker samlet til hygge, skattejagt, grill og leg :-)

I år havde arrangørerne lånt en hoppeborg, som alle ungerne elskede :-)
 Og det var den store grill som var fundet frem:-)

Dagen efter (søndag) var vi i Baboon City i Herning, hvor vi fejre 3 x fødselsdage.

 Hjalte syntes den fine karrusel var helt fantastisk :-)

Det samme var det fine "træ"hus :-)

 Og så blev kæresten igen Land Rover ejer, midt i sidste uge :-)

I sidste uge var vi også til sommerfest i vuggestuen, hvor personalet underholdte med en fantastisk sang om 10 aber som drillede en alligator, som dog endte med at fange dem alle.

Efter den store fælles buffet var der forskellige boder, som børnene kunne prøve. Og Hjalte var vild med dåsekast :-) Han fik dog lov til at bruge hånden, da han ikke helt kunne forstå at man skulle bruge en bold.

 I lørdags var det så den store dag med mine svigerforældres guldbryllup. Jeg endte desværre med at komme af sted i nødkjolen, da den jeg syede blev for stram over maven :-(
 Søndag var vi så tilbage hos mine svigerforældre til Sct. Hans bål :-)

Og Hjalte hyggede sig med at se på det fine bål :-)

6 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige billeder og dage I har haft ;O) Og så må det da være super at gå på terrassen og kiggened på jeres nye bil....altså totalt fede bil...tillykke ;O))I har da haft fart på, og sikke mange gode ting I har været til. Kh Helle ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det bliver også rigtig fedt at have Land Rover igen :-) Vi skal på vores første tur med Land Rover klubben i dag, efter 3 et halv års pause (hvor vi ikke har haft Land Rover) Og ja, der har været fuld program på i den den sidste tid. Håber snart der igen er ro og overskud til at være kreativ - for savner efterhånden at sidde ved symaskinen :-) God weekend :-) Kh

   Slet
 2. Sikke en masse gode oplevelser på bare 14 dage, Sanne. Og som altid skønne billeder. Rigtig god sommer til jer. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv :-) Også rigtig god sommer til jer :-) Kh

   Slet
 3. Skønne billeder med din lækre dreng! Jeg er heller ikke så meget herinde i øjeblikket og synes da lige at din søn er vokset siden jeg kiggede ind hos dig sidst!
  Rigtig god sommer : )
  Hilsen Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tiden er der bare ikke altid til alt det man gerne vil... Ja, Hjalte ændre sig, selv om det ikke ses meget på vægten og højden, men han "vokser" og lærer nyt hele tiden :-) Også god sommer til dig og din familie :-)

   Slet

Kommentar er meget velkommen :-)