Sider

tirsdag den 16. april 2013

Syhjørne

Jeg har brugt de sidste par dage på at få ryddet op og sorteret i alt mit sy grej. 

Christina med bloggen frk. regnbue, fik sat nogle tanker i gang hos mig da hun skrev sit indlæg omkring hendes syhjørne. For er der noget jeg ønsker mig så er det et syrum, men det er kan ikke lade sig gøre her hvor vi bor. 
 Derfor skrev Christina til mig at jeg "bare" skulle kigge mig rundt og se om jeg ikke kunne finde et hjørne som jeg kunne inddrage, for det var absolut bedre end ingenting, og i første omgang afviste jeg hende med at det heller ikke kunne lade sige gøre!!

Men men, hendes ord blev ved med at spøge hos mig...

 Så sidst min søster var her snakkede jeg med hende om mit ønske, og i fællesskab kom vi frem til en super god løsning. 

Så nu har jeg inddraget et hjørne :-)

Dog ikke med et permanent løsning, men et rullende et! 
Mit hjørne er nemlig i vores spisekrog nede forenden af vores spisebord, hvor jeg jo altid har siddet med alt mit sygrej.

Så min søster og jeg kørte i IKEA og købet et køkkenskab som lige passede ind i mit hjørne, og vi satte hjul under det. Det gør, at når vi får gæster, så kan jeg kører skabet ind i vores soveværelse, så vi kan sidde mange omkring bordet.

Skabet indeholder nu alt mit sy tilbehør, som sytråd, bånd, lynlåse osv. så det er lige ved hånden. Og alt mit stof er fortsat bag soveværelses døren ca 3 meter væk.

 Skabet passer lige ind i hjørnet, og alt ser pænt opryddet ud, når lågerne er lukket. 
Har en ide om at finde et par fine porcelæns knopper til håndtag.

 Og lige nu er der også en rigtig pæn orden inde i skabet :-)

Hjalte dejlig billede af fiskedamen har lige nu fået en plads oven over skabet.

Hjørnet set fra min plads ved spisebordet. Har ikke helt besluttet om det er symaskinen og overlockeren som skal have deres pladser oven på skabet, eller om jeg skal have kasse til opbevaring, men det må tiden vise :-)

Så TAK Christina for dine ord, som jo gjorde hvad de skulle :-)

Jeg har fået det nærmeste jeg lige pt kan komme på et syrum, WIIII :-)

12 kommentarer:

 1. Tillykke med dit syhjørne - det er jo en fantastisk løsning. Synes det ser supergodt ud, og så er det praktisk med hjulene så du kan trille det væk efter behov.
  Sejt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ketty :-) Syntes også at det er blevet et super dejlig hjørne :-)

   Slet
 2. Ej tillykke med dit syhjørne Sanne. Det var virkelig en god idé og flot lavet ....meget kreativt, som altid ;O)) Synes det ser godt ud med symaskinerne ovenpå skabet. Det vidner om den utrolig kreative kvinder der bor i huset. Dejligt for dig. Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle :-) Ja det er super skønt :-) kh

   Slet
 3. Fedt. Sikke en rigtig god løsning. Og sikke en orden. Kan vi få et status-billede på det igen om en måneds tid? ;-) Tillykke med dit nye 'rum'. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv :-) Tror vist også at jeg skrev "lige nu" til den perfekt orden, jeg er vist ikke berømt for at holde den bedst orden ;-) Men jeg håber at det kommer til at fungere rigtig godt :-) Kh

   Slet
 4. Skønt at du har fået dit eget hjørne, for omkring et år siden fik jeg også mit strikkehjørne i stuen, det er jegumådelig glad for. En god løsning hjul på skabet:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte :-) Og det sjoveste er jo egentlig at jeg jo faktisk er hvor jeg altid har været med alt mit grej i lejligheden, nu er det bare organiseret så alt har en plads og ikke bare hober op i kasser som skal flyttes hver gang der kommer gæster :-) Jeg har en strikkeskuffe oppe i vores stue, mere behøver jeg ikke til den slags ;-) Har jo gerne folk til at strikke for mig :-)

   Slet
 5. Hvor er det dejligt at du kunne finde en løsning på det. Og jeg må sige at det sætter også mine tanker i gang... ;o)) Hvor kunne jeg bare tænke mig et skab til krea ting! Men jeg gider ikke at købe nogen møbler til vores nuværende lejlighed - så må drømme vente lidt...

  Stort tillykke med syhjørnet! Det ser meget nydeligt ud! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Elena :-) Jeg er rigtig glad for denne løsning, og så er det jo egentlig bare at alt grejet har fået en plads, for fysisk har jeg jo ikke fået et nyt systed, men er hvor jeg altid har været :-) Jeg ville også hellere have et hus med et helt rum til kreativitet, men det skal jeg have manden med ind over! Skabet købte jeg uden hans vidne, for nu ville jeg bare have det! Og hjulene gør at han ikke helt har stejlet over mit køb :-)

   Slet
 6. Det var dog en herlig ide og ser jo brandgodt ud! Skønt når man får styr på noget som man har villet længe :-)
  Og dejligt hvor man kan lade sig inspirere her i blogverden :-)
  Tak for kigget og rigtig god dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nola:-) Ja blogland er et fantastisk sted til inspiration :-)

   Slet

Kommentar er meget velkommen :-)