Sider

søndag den 1. december 2013

1. søndag i advent

Så blev det 1. december og 1. søndag i advent.

Jeg har traditionen tro lavet min adventskrans sammen med min svigerinde. 

Vi havde for første gang ikke snakket meget sammen om vores ideer, men vi begge ideer om at bruge grene som bund.

 Min er lavet til at hænge i år, da Hjalte er i alt hvad han kan få fat i, så det mest sikre er at levende lys, er helt ude af hans rækkevide :-)

Kransen er sat sammen af lærkegrene, fra et væltet træ, pyntes med mange forskellige kogler og brunlige glaskugler. og som en ekstra lille fjer, er der påsat en fugl fra søstrene Grene.

 Marie har i år lavet sin til at stå på bordet. Denne er lavet til en veninde og er meget utraditionel men absolut meget smuk.

 Glæder mig til at se om Maries egen er blevet i samme stil som denne, for det var hendes hensigt og den hun har lavet til mine svigerforældre er også opbygget som et træ, men lys i kronen.

 

Igen i år bytter jeg adventsgaver med min søster :-)

Og her er min 1. adventsgave. 
 
Jeg er helt vild med disse smukke hæklede juletræer :-) 

Glædelig 1. december til alle!

5 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle flotte adventskranse, I begge har lavet.
  Jeg kan godt lide det utraditionelle:-)

  SvarSlet
 2. Wow nogle skønne adventskranse i har gang i dér! Vildt imponerende. Her det (knapt nok) 4 lys på et fad :-) jeg har vist meget at lære!

  SvarSlet
 3. Hold da op hvor er i kreative, når det kommer til adventskrænse og dekorationer er jeg vist meget uopfindsom og traditionel. Hvor de juletræ skønne, har din søster selv lavet dem?

  SvarSlet
 4. Det er da vildt imponerende det I to har præsteret. Her er det blot blevet til 4 stager med tal på.....
  Kh.
  Karen

  SvarSlet
 5. Flotte adventskranse I har fået lavet. Det må været smukt med lys i den du har lavet, når den hænger. Desværre må jeg aldrig hænge vores kranse op....eller hov, nu hvor vi er flyttet har vi jo fået træloft, så kan det være jeg må ;O))) for så laver det jo ikke et grimt hul i gipsloftet. (iflg. min mand ;O)) Kh Helle

  SvarSlet

Kommentar er meget velkommen :-)