Sider

torsdag den 22. august 2013

Lidt blandet... :-)

Det er ikke meget af det kreative der har været på programmet de sidste par uger. "Syrummet" har været pakket væk siden Hjaltes fødselsdag, og jeg har egentlig nydt ikke at have et køkken der ligner noget der har været i en stofkrig!! 

Savner virkelig meget et rum, hvor man bare kan gå ind og lege i en halv time, i ny og næ... eller flere timer, når tiden er til det... men sådan er det jo bare ikke!!

Herhjemme er tiden gået med alt muligt andet og en hel del legen med alle Hjaltes nye lækre fødselsdagsgaver :-)

 Hjalte er helt vild med sit telt, han bruger rigtig meget tid, med at taget sine legesager med ind i det og sidder der og leger :-)

 Og så har han fået sin første løbecykel - jeg har fundet en helt fantastisk en til ham, som har fire hjul, så er det jo ikke noget problem, at man endnu ikke selv kan holde balancen :-)

 Hjalte har også fået sig en legetunnel, og den var han selv med ude og købe i IKEA, for nogle af sine fødselsdagspenge...
... hvor vi så også spiste frokost :-)

Noget andet stort der er sket her efter sommerferien, er at Hjalte ikke længere har bagrytter, når han ridder. Så han har nu fået sin egen pony (altså rideskolens, men den han nu fast skal ride på) og har fået en fin ridehjelm :-)

En stolt Hjalte :-)


Sidst men ikke mindst har vi i weekenden været samlet i vores downs gruppe, som jo bare var super hyggeligt som altid :-)

Det er så skønt at have denne gruppe skønne mennesker, som er blevet en rigtig stor del af vores liv, og som vi jo aldrig ville have mødt, hvis det ikke var for vores helt unikke unger :-)

 Jeg stod for kage til kaffen og desserten til vores arrangement :-)

 Chokolade/hindbær lagkage...

... og koldskål med jordbær og kammerjunker :-)

Opskriften er taget fra dette link, og i stedet for at lave endnu en lagkage, lavede jeg den som persons anretninger - super lækkert :-)

4 kommentarer:

 1. Kan godt forstå Hjalte hygger sig i sin fine nye telt ;O) det er så hyggeligt. Vores yngste havde også sådan ét, da hun var lille ;O)
  Dejligt I har en forening, hvor I kan samles og snakke og finde venner.
  Uhm nogle desserter, du har lavet...de må have bragt glæde ;O)
  Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er så sjovt at han kravler ind i teltet og vender sig om og vinker hej hej til os :-)
   Og ja, det er rigtig dejligt at have nogle at dele den side af Hjalte med, ikke at vores familie og venner ikke også er der 100 % for os, men det er bare noget andet, at kunne komme med bekymringer eller glæder om de alle mindste ting, som jo er mega stort for vores børn, men ikke for "normale" børn! Kh

   Slet
 2. Sikke en masse skønne nyheder og billeder. Elsker stolte Hjalte på ponyen - og i legetunnellen! : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv :-) Han er bare ved at være stor, selv om man jo som mor, bare syntes han stadig er lille og skal beskyttes :-) Hjaltes syntes bare at "huleleg" er sjovt for tiden :-)

   Slet

Kommentar er meget velkommen :-)