Sider

onsdag den 24. juli 2013

Må jeg præsentere Frøprinsessen?? :-)

Så er prinsessen blevet færdig, og hun er blevet til en fantastisk Frøprinsesse, som i denne stund er blevet givet bort i fødselsdagsgave :-) 

Jeg håber Iben bliver glad for Frøprinsessen. Jeg har i hvert fald haft det hyggelig med at lave hende :-)

 Frøprinsessen er syet som en pude, som man kan putte med. Jeg har før syet en pude som et dyr, da jeg for et par år siden syede en uglepude til Ibens storebror Adam.

 Grunden til at Iben skal have en frøprinsesse, er at hun som spæd havde benskinne på i en del uger, og lå som en lille frø. Og det var allerede dengang jeg snakkede om at sy hende en frøprinsesse pude :-) Så det var da også ved at være på tide, nu hun er blevet 3 år :-)

Frøprinsessen kan have både have sine lange ben oppe under sig eller stræk ud :-) Benene hægtes op i de små hjerte knapper under armene :-)

Nu mangler jeg så bare en pude til midterbarnet Jeppe, som har fødselsdag til september. Og ideerne er allerede begyndt at puppe frem i mit hoved :-)


4 kommentarer:

 1. Hvor blev den fin Sanne- og jeg havde ikkelige regnet med at det var en frø .-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ellen Kathrine :-) Jeg ville nok heller ikke have gættet på en frø, hvis jeg har set noget lignende hos en af jer andre :-) Men det har været sjovt både at lave hende og være hemmelighedsfuld :-)

   Slet
 2. Hahahaha.... havde slet ikke set en frøprinsesse for mit indre blik. Men hvor er hun bare fin. Sikke en god idé, Sanne! Skønne skønne detaljer! Wow ; )

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv :-) Jeg er også selv godt tilfreds med hende :-)

   Slet

Kommentar er meget velkommen :-)