Sider

lørdag den 30. marts 2013

Opbevaring

Hvis der er noget jeg mangler, så er det opbevaring! Jeg flytter rundt med ting og sager, fordi de ikke har en fast plads, og det problem forsøger jeg lige pt at gøre noget ved. 

Blandt andet fylder Hjaltes tøj mere og mere, jo større han bliver, og lige nu er det helt galt, da han bruger tøj i str 68, 74 og 80, og da jeg kun har en skuffe til hans tøj, så skal der helst være en del til vask eller på tørresnoren, hvilket jo ikke er holdbart... 

Så jeg havde set hos en fra min mødregruppe, som bor i samme lejlighedskompleks som jeg, at hun havde købt et par små kasser til under toiletmøblet i badeværelset, for at få mere opbevaring. Så jeg tog i IKEA for at finde noget lignende. 

Jeg fandt et par store kasser: 
 Desværre viste de sig at være 3 cm for høje! 

Så jeg tog endnu en gang i IKEA, men kunne ikke finde noget som var bedre egnet, da alle de kasser som jeg kunne finde, var sammen højde eller alt for små...

Så jeg besluttede, da kasserne er lavet af pap med stof beklædning, at jeg måtte kunne klippe 3 cm af dem!

Så da min søster var her i onsdags, gik hun i gang :-)

Jeg havde i Panduro Hobby fundet noget velegnet grønt bomuldsstof, som matcher mine håndklæder.
Der blev syet et par stikninger på stoffet, både for at få en pæn afslutning og en fast kant som var nem at arbejde med.

 Så blev stoffet sat på men dobbelt klæbende tape :-)

 Og så fint er de nu placeret på badeværelset. Den ene indeholder nu vores håndklæder og den anden alle Hjaltes stofbleer, små håndlæder og vaskeklude.

Med håndklæderne på badeværelset er det nu blevet en halv hylde ledig i vores tøjskab, hvor Hjaltes sengetøj nu skal ligger og dermed får jeg en skuffe fri til hans tøj :-)

Og alt imens min søster ordnede kasserne, bagte jeg chokolade muffins og kommenskringler som vi skulle have med dagen efter til fælles fødselsdag for min kæreste og min mor :-)

8 kommentarer:

 1. Sikke en super god ide, jeg har også de kasser, men dine er klart pænere med den grønne bort. Håber I havde en god fødselsdagsfest.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, er også selv godt tilfreds med dem :-) Vi havde en rigtig hyggelig dag med masse af fejring :-)

   Slet
 2. Genial løsning. Og kasserne blev meget flottere! Tillykke til alle dem i fejrer : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv :-) Ja de blev rigtig flotte :-)

   Slet
 3. Hvor der er vilje, er der en vej - Rigtig god ide!

  SvarSlet
 4. GENIALT - super fint og FIKST fundet på ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bettina :-) Jeg havde åbnet pakken med kasserne, inden jeg tjekkede om de passede, så kunne jeg jo ikke bytte dem igen, så syntes faktisk at det blev en super fin løsning :-)

   Slet

Kommentar er meget velkommen :-)